Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki : kérdése:
Ez hová fog vezetni? Normális ez?
Figyelt kérdés
Jó sok kérdést kiírtam már a páromról, akivel 9 éve együtt vagyunk és fél velem családot alapítani. A legtöbben azt javasolták, hogy szakítsak. Nem tettem, de az utóbbi hetekben, hónapokban megváltozott a gondolkodásom. És nem tetszik, hogy ez így van. Azt érzem, hogy nem is akarom már azt a családot. Évekig féltek tőlem, minek kéne ez már nekem? Úgy érzem, sem vele, sem pedig mással nem szeretnék semmit. Elég volt abból, hogy odateszem magam, mutatok, bizonyítok, de örökké csak a nem, és a majd. Mivel nem ez az első kapcsolatom, a másik is ilyen volt, nem is akarok többet próbálkozni. Iszonyú megkeseredett lettem pár hét leforgása alatt...okt. 20. 15:41
1/8 anonim válasza:
Szakíts, nem értem, mire vársz, vagy hogy mit szeretnél.
2/8 A kérdező kommentje:
Az a rész kimaradt, hogy elment pszichológushoz. Hogy jobb legyen. Viszont a pszichológussal nem is ezekről beszélnek, és nincs is rá jó hatással.
okt. 20. 15:43
3/8 anonim válasza:
remélhetőleg nem lesz gyereketek, mert csak ő szívné meg. Van a világon épp elég idegroncs, elkallódott gyerek.
4/8 anonim válasza:
Én sem értem, 9 év alatt ezt át kellett volna gondolnod.
6/8 anonim válasza:
Valoszinuleg ugy nott fel,h nem akartak . Minden percben ereztettek vrle,minek szuletett meg. O se tudna orulni egy gyerekszulesnek. Frlelednenek az emlekei,a bantalmazasok. Osztonosen o is utne verne a gyereket meg terrorizalna zsarolna. Nem akarja egy kisgyerek eletet se tonkretenni.
7/8 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy még egyedül is jobb, mint olyannal, aki mellett ilyen rosszul érzed magad.
8/8 A kérdező kommentje:
De ezt ne úgy képzeljétek el, hogy kijelenti, hogy ő ilyet nem akar és ennyi. Az világos lenne, nem is kérdeztem volna semmit. Ez úgy működik évek óta, hogy MAJD lesz ilyen is, de ő MÉG nem áll készen, de lassan FOG. Meg előtte még ezt meg azt akarja. Mikor figyelmeztetem, hogy egyébként az már teljesült, akkor jön új, vagy csak szimplán az, hogy neki rossz érzése van ezektől, de nem tudja, miért.
okt. 20. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!