Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai "nők" miért nem tudnak háztartást vezetni és sokuknak miért nincs normális mellmérete? Komolyan olyanok mint a fiúk.
haha, akkor már is itt vagyok én potenciális ellenpéldának;)
L
Itt egy kép Marilyn Monroe-ról, minden idők legszexisebb nőjéről:
neki normális a mellmérete?
Nem. De akkor ez nem is számított kicsinek, mert nem volt még szilikon.
Hidd el:rengeteg lány van, aki a gimis ballagásra cicit kap ajándékba, elmegy fősulira, és senki meg sem tudja, mert nem feltűnően óriáscicit kérnek.
Szóval a mai nőknek normális a mellméretük, csak a szépségideál változott, és a női test nem minden esetben tud hozzáidomulni.
"minden idők legszexisebb nőjéről"
Minden csak nem szexi, szerintem csúnya. Nem tudom, hogy mért lenne minden idők legszexisebb nője.:)
Nem lehetsz vmi nagy igenyu, ha csak a mell merete szamit egy nonel.
Kicsi nagyon a mellem, de nagyon noies az alakom. Senki nem vonta meg ezt ketsegbe.
28N
4-es
tekintve, hogy a nevével olyan találatok jönnek ki, hogy:
The ultimate sex symbol
Hollywood's leading sex symbol
The best sex symbol
Tudod ez már egy eldöntött dolog, ő így írta be magát a történelembe, a te véleményed nélkül is az. :)
normális mellmérete? hogy te mekkora egy gyökér vagy!!! akkor te biztosan így nézel ki: [link]
örülök, hogy nincs nagy mellem,legalább ki tudom szűrni az ilyen idiótákat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!