Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai "nők" miért nem tudnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai "nők" miért nem tudnak háztartást vezetni és sokuknak miért nincs normális mellmérete? Komolyan olyanok mint a fiúk.

Figyelt kérdés
Ezt linkeltem az egyik topicból. Van igazság benne...
2013. febr. 1. 07:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%

Még szerencse, hogy nem te vagy az átlag pasiból... Mert, ha mindenki így gondolkodna, akkor minden nő inkább lezbi lenne.

Fordítsuk meg egy kicsit: Mért csak olyan pasik vannak, akiknek csak kicsi péniszük van és nem tudnak dolgozni rendesen? :-) Na... ez neked hogy hangzik?

2013. febr. 1. 08:46
 12/20 anonim ***** válasza:
97%

Valószínűleg most következik a lepontozás, de az ilyen megjegyzések miatt is lehet a tizen-huszonéves lányoknak komplexusa a mellmérete miatt. Nekem alapvetően kicsit a melleim, de SOHA nem csináltatnék belőle mű dolgot azért, hogy egy pasinak tetszek. Ha valakinek csak a mellméretem miatt fogok kelleni, akkor nagy valószínűséggel én nem leszek rá kíváncsi. Az meg, hogy a főzni tudással, háztartás vezetéssel bármi kapcsolatban állni... szerintem hülyeség. Ahogyan valaki már előttem megfogalmazta, a szülői példa és nevelés függvénye ez. Nálunk például nem volt még számítógép gyerekkoromban, így nagyon sokszor volt már ovis koromban is a konyhában egy kicsi székre tálacska téve, hogy én is elmosogathassak. A babáimnak levest főztem stb... Nevelés kérdése tényleg!

És egyébként tényleg kapcsolatban álla fogyással is a kis méret, de szerintem rengetegen vagyunk, akiknek csak egyszerűen ilyen genetikai állomány jutott. Most ezért én nem fogok a világból elmenekülni... én elfogadtam magam, tegye ezt más is. Ha meg nem teszi, kopogjon más ajtón. És elnézést, ha bárkit megsértettem, csak hát hajlamos vagyok felidegesíteni magam az ilyesmiken, sajnos. :)

22/L

2013. febr. 1. 08:51
 13/20 anonim ***** válasza:
12-es vagyok, elnézést kérek az elgépelésekért. :) Csak tényleg kiakasztott egy kicsit. :)
2013. febr. 1. 08:58
 14/20 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom mi gondod lehet a mellméretekkel? Most is és mindig is voltak/vannak aranyos picicicis nök meg olyan tőgylóbálók (ami mostanában még inkább elhatalmasodik mint szilikondiadal). A háztartás vezetés pedig fölösleges tudomány manapság, mert ugy sem fogsz annyi pénzt adni a feleségednek, hogy azzal tudjon foglalkozni. Neki is pénzt kell keresnie.(Ha véletlenül olyan gazdag vagy, akkor biztosan találsz egyébként olyan lányt is feleségnek, aki tud/megtanul háztartást vezetni.) Mi a gondod?
2013. febr. 1. 09:14
 15/20 anonim ***** válasza:
80%
Nem olvastam el az előző kommenteket...DE! Oltári nagy bnkó vagy kérdező...! És arra nem gondoltál hogy genetikailag kicsi valakinek a melle? És nincs pénze szilikonra? Remélem sose lesz bnőd....
2013. febr. 1. 09:15
 16/20 anonim ***** válasza:
8%

14-es. Ez azért nem teljesen így van. Én napi 8 órát dolgozom, egyetemre járok, idegen nyelvű magánórákat adok délutánonként, egy (amatőr) együttesben énekelek, a fogadott húgomnak (unkatestvérem:) napi szinten segítek érettségire készülni, és mindemellett - mivel édesanyámnak még nálam is több elfoglaltsága van - főzök, mosok, takarítok stb... És barátom is van! Szóval, ha valaki nőként igazán akar,meg tud felelni a maga és a természet törvényei/esetleg a férfiak által diktált elvárásoknak egyaránt. És ezt nem panaszkodás volt. Én szeretek így élni, tökéletesen megfelel nekem.

12-es válaszoló voltam.

2013. febr. 1. 09:29
 17/20 anonim ***** válasza:
#14: #12+#16-nak. De azt nem irtad meg, hogy beléd 3 motort épitettek be :-)). Belém csak egyet, néha az is csak köhög, akadozik.
2013. febr. 1. 09:35
 18/20 anonim ***** válasza:

17-es :))))

Nem muszáj ennyi dolgot csinálni egyszerre, én csak arra céloztam, hogy kettő simán belefér: munka és háztartás. :)

2013. febr. 1. 09:41
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező egy idióta, ha minden nő ilyen lenne talán jogos lenne a kérdése, csakhogy ha kinézek a utcára, sok csinos vékony lány van, nem kicsi mellekkel. És érdekes én nagyvárosban élek de a teljes ismeretségi körömből mindössze 2 olyan lány van aki abszolút nem főz nem takarít. Akkor hogy is van ez kedves kérdező? Arról nem is beszélve hogy az igények mellé az asztalra is tenni kell valamit.
2013. febr. 1. 10:15
 20/20 anonim ***** válasza:
91%
Egy szexista állat vagy, aki megérdemli, hogy levágott farokkal kárhozódjon a pokolban élete végéig.
2013. febr. 1. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!