Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai "nők" miért nem tudnak háztartást vezetni és sokuknak miért nincs normális mellmérete? Komolyan olyanok mint a fiúk.
Még szerencse, hogy nem te vagy az átlag pasiból... Mert, ha mindenki így gondolkodna, akkor minden nő inkább lezbi lenne.
Fordítsuk meg egy kicsit: Mért csak olyan pasik vannak, akiknek csak kicsi péniszük van és nem tudnak dolgozni rendesen? :-) Na... ez neked hogy hangzik?
Valószínűleg most következik a lepontozás, de az ilyen megjegyzések miatt is lehet a tizen-huszonéves lányoknak komplexusa a mellmérete miatt. Nekem alapvetően kicsit a melleim, de SOHA nem csináltatnék belőle mű dolgot azért, hogy egy pasinak tetszek. Ha valakinek csak a mellméretem miatt fogok kelleni, akkor nagy valószínűséggel én nem leszek rá kíváncsi. Az meg, hogy a főzni tudással, háztartás vezetéssel bármi kapcsolatban állni... szerintem hülyeség. Ahogyan valaki már előttem megfogalmazta, a szülői példa és nevelés függvénye ez. Nálunk például nem volt még számítógép gyerekkoromban, így nagyon sokszor volt már ovis koromban is a konyhában egy kicsi székre tálacska téve, hogy én is elmosogathassak. A babáimnak levest főztem stb... Nevelés kérdése tényleg!
És egyébként tényleg kapcsolatban álla fogyással is a kis méret, de szerintem rengetegen vagyunk, akiknek csak egyszerűen ilyen genetikai állomány jutott. Most ezért én nem fogok a világból elmenekülni... én elfogadtam magam, tegye ezt más is. Ha meg nem teszi, kopogjon más ajtón. És elnézést, ha bárkit megsértettem, csak hát hajlamos vagyok felidegesíteni magam az ilyesmiken, sajnos. :)
22/L
14-es. Ez azért nem teljesen így van. Én napi 8 órát dolgozom, egyetemre járok, idegen nyelvű magánórákat adok délutánonként, egy (amatőr) együttesben énekelek, a fogadott húgomnak (unkatestvérem:) napi szinten segítek érettségire készülni, és mindemellett - mivel édesanyámnak még nálam is több elfoglaltsága van - főzök, mosok, takarítok stb... És barátom is van! Szóval, ha valaki nőként igazán akar,meg tud felelni a maga és a természet törvényei/esetleg a férfiak által diktált elvárásoknak egyaránt. És ezt nem panaszkodás volt. Én szeretek így élni, tökéletesen megfelel nekem.
12-es válaszoló voltam.
17-es :))))
Nem muszáj ennyi dolgot csinálni egyszerre, én csak arra céloztam, hogy kettő simán belefér: munka és háztartás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!