Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy nem hagytam az éjjel vezetni?
Most akkor nem akarsz szakítani? :D
Te tudod, de a szeretet kevés nagyon ha nem egyeztek, vitáztok és nem vagytok hajlandóak változni jobb irányba. Akkor hiába maradsz vele úgyis előbb utóbb vége lesz, sőt lehet megcsalas is jelen lesz, megéri húzni az időt? Szerintem nem...
"Látszik rajta h ezt a mély szeretetet és amit tegnap " csinált" nem lehet megjátszani."
Nekem ezért hízott el a kutyám (spoiler: lefogyott, jól van mostanra), és ezért van a lányomnak egy 50 póniból álló gyűjteménye, plussz az összes legóprincessz.
Az, hogy bőgött, meg esküdözik, hogy szeret, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy tényleg szeret.
Fél, ragaszkodik hozzád, meg persze siratja a rád elvesztegetett 9 évet. Azt hitte, hogy most már kiérdemelte, hogy legyen gyerek, és most meg mégse.
Te meg nem akartad, hogy elmenjen. Ennyi. Most megint sikerült visszarángatnod az ajtóból. Ő megint úgy tesz, mintha az esti beszélgetés meg se történt volna, és te is. Ugyanúgy éltek tovább. Aztán ő megint elkezdi erőltetni a gyereket, és megint az idegösszeomlásig stresszelitek egymást. De egyikőtök se szakít.
Igazából a végtelenségig tudjátok folytatni. Csak ne írj ki róla több kérdést, mert rohadt unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!