Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális hogy nem hagytam az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy nem hagytam az éjjel vezetni?

Figyelt kérdés
Majdnem síró görcsöt kapott mert lehet szétmegyünk. Az este beszéltünk kettőnkről ami éjjelbe nyúlt. Elkezdett pakolni sírás közepette ( igazi lélekből jövő sírás) és így elraktam előle a kulcsot h ne üljön autóba az éjszaka közepén mert ahogy kinezett abból baj lett volna csak.
2023. jan. 25. 08:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%
Nem, szerintem nem normális.
2023. jan. 25. 11:17
 12/17 anonim ***** válasza:
63%
Én simán hagytam volna menni, ha menni akar. Felnőtt ember.
2023. jan. 25. 11:19
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Igen filmekben ilyenkor szokott valaki halalos balesetet okozni.
2023. jan. 25. 12:03
 14/17 anonim ***** válasza:
89%

Attól függ, hogy most mire jutottatok. Az nem normális, hogy lassan havonta kínzod ezzel, hogy elviszed a konfliktust a szakítás szélére, aztán visszatáncolsz. Ez egyszerű szadizmus. Ezt élvezed, hogy ilyenkor kiborul, és érezteti veled, hogy "szeret". De valójában eszedben sincs elengedni.

Ha megbeszéltétek, hogy ennek így nincs jövője, és szakítotok, akkor az egy lovagias gesztus, ha te máshol alszol, és van ideje összeszedni magát és tud csomagolni.

Szóval melyik?

2023. jan. 25. 12:03
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon jól.

Nagyon nagyon jól!

Ezt NEM mint amatőr, hozzá nem értő mondom.

2023. jan. 25. 20:28
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Már nagyon unalmas vagy, hallod, és te azért nem akartad, hogy elmenjen, mert akkor nem tudnál kit bántalmazni - szóban és érzelmileg - mint teszed.

Pedig itt lett volna végre a nagy lehetőség, hogy neked végleg hátat fordítva normális élete lehessen egy FÉRFI oldalán (téged jóindulattal sem mernélek annak nevezni).

9 éve! szívatod szerencsétlent

2023. jan. 26. 17:13
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező egy full beteg nárcisztikus pszichopata bántalmazó állat. Remélem hogy egyszer megkapja a magáét az élettől.
2023. jan. 27. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!