Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beteg vagyok es egesz ejjel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteg vagyok es egesz ejjel jarkalok ki a wc-re. A ferjem elkezdett velem uvolteni, amiert nem hagyom aludni. Ez normalis?

Figyelt kérdés
Egyszeuen nem tudok mast tenni azota, csak zokogok. Olyan, mint egy rossz alom. Sose mondanek ilyet neki. Biztos faradt, de napok ota nem alszok, nem direkt csinalom. Tudom, ezt nagyon el kellene felejtenem, de hirtelen csak az jar a fejemben, hogy jobb lenne meghalni, ha mar a ferjemnek is csak ekkora teher vagyok egy pici bajban is.
2020. márc. 12. 01:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Füldugó, ipari fülvédő, külön ágy, alvós szemvédő. Ezek segítenek ha nincsen külön szoba. A férjed is beteg kicsit, csak ő agybeteg, szóval valahogy aludnia kellene hogy aztán hagyjon téged is gyógyulni.
2020. márc. 12. 02:03
 2/17 anonim ***** válasza:
68%
Nem védeni akarom a férjed, mert elég bunkón nyilvánult meg. De lehet csak a fáradtság mondatta ezt vele. Ettől függetlenül egy paraszt. Amikor ősszel én is ilyen nyavalyában szenvedtem, kiköltöztem a nappaliba hogy legalább a férjem tudjon aludni, ha én már nem tudok :/
2020. márc. 12. 02:10
 3/17 anonim ***** válasza:
55%

Egyáltalán nem normális. Gond van nála fejben. Ilyenkor megkérdezném a párom, hogy segíthetek-e valamiben, vagy hozzak esetleg valamit neki. Ha hulla fáradt vagyok, akkor sem viselkedek így.

Engem párom a mai napig felkelt éjszaka, ha szomjas. Mármint nem felver, hanem felébreszt, hogy adjak neki, mert nincs az éjjeli szekrényén vagy épp üres a flakon, ami az ágy mellett van. Ekkor sem akadok ki, tudván, hogy ezt egyedül is megoldhatná.

2020. márc. 12. 02:19
 4/17 anonim ***** válasza:
94%
Bunkó a párod.
2020. márc. 12. 04:36
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy úriember a párod. Minden nő ilyen férjről álmodik.
2020. márc. 12. 06:51
 6/17 anonim ***** válasza:
8%

Nos igen bunkó volt az tény.

De ilyenkor nem áll meg az egész világ mert beteg vagy magadtól is eszedbe juthatott volna,hogy külön aludj addig.

Ha beteg vagyok nem várom el hogy az egész család ne aludjon csak mert én ejjel mindenkin keresztül mászkálok wcre 😀

2020. márc. 12. 06:52
 7/17 A kérdező kommentje:
Kulon szobaba koltoztem, de a wc a ket szoba kozt van.
2020. márc. 12. 07:12
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Csukja be magára az ajtót, füldugó, vegyen be lefekvés előtt egy csepp nyugtatót, vagy -teát. Sajnálom, hogy ilyen az embered. Szerintem érdemes lenne vele beszélned, és megkérdezni tőle pl.: fordított helyzetben te is így cselekedj majd?
2020. márc. 12. 07:14
 9/17 anonim ***** válasza:
2%
De mért nem mész el dokihoz, vagy legalább a patikába Lopediumot venni, ha napok óta ez van?
2020. márc. 12. 07:28
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Férjed egy ősbunkó.

Férfiként számomra rejtély, hogy egy ilyen alak hogyan talált párt magának.

Helyesen látod: férjednek a bajban csak teher vagy. Jól gondold meg, vele akarsz-e megöregedni, vele akarsz-e gyereket vállalni. Mert csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy a baba is szokott sírni éjszakánként. És nem pár napig tart ez az időszak. És akkor leszel legkiszolgáltatottabb anyagilag is, testileg is, idegileg is.

Csak figyelmeztetlek...

2020. márc. 12. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!