Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg vagyok es egesz ejjel jarkalok ki a wc-re. A ferjem elkezdett velem uvolteni, amiert nem hagyom aludni. Ez normalis?
Egyáltalán nem normális. Gond van nála fejben. Ilyenkor megkérdezném a párom, hogy segíthetek-e valamiben, vagy hozzak esetleg valamit neki. Ha hulla fáradt vagyok, akkor sem viselkedek így.
Engem párom a mai napig felkelt éjszaka, ha szomjas. Mármint nem felver, hanem felébreszt, hogy adjak neki, mert nincs az éjjeli szekrényén vagy épp üres a flakon, ami az ágy mellett van. Ekkor sem akadok ki, tudván, hogy ezt egyedül is megoldhatná.
Nos igen bunkó volt az tény.
De ilyenkor nem áll meg az egész világ mert beteg vagy magadtól is eszedbe juthatott volna,hogy külön aludj addig.
Ha beteg vagyok nem várom el hogy az egész család ne aludjon csak mert én ejjel mindenkin keresztül mászkálok wcre 😀
Férjed egy ősbunkó.
Férfiként számomra rejtély, hogy egy ilyen alak hogyan talált párt magának.
Helyesen látod: férjednek a bajban csak teher vagy. Jól gondold meg, vele akarsz-e megöregedni, vele akarsz-e gyereket vállalni. Mert csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy a baba is szokott sírni éjszakánként. És nem pár napig tart ez az időszak. És akkor leszel legkiszolgáltatottabb anyagilag is, testileg is, idegileg is.
Csak figyelmeztetlek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!