Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg vagyok es egesz ejjel jarkalok ki a wc-re. A ferjem elkezdett velem uvolteni, amiert nem hagyom aludni. Ez normalis?
Figyelt kérdés
Egyszeuen nem tudok mast tenni azota, csak zokogok. Olyan, mint egy rossz alom. Sose mondanek ilyet neki. Biztos faradt, de napok ota nem alszok, nem direkt csinalom. Tudom, ezt nagyon el kellene felejtenem, de hirtelen csak az jar a fejemben, hogy jobb lenne meghalni, ha mar a ferjemnek is csak ekkora teher vagyok egy pici bajban is.2020. márc. 12. 01:36
11/17 anonim válasza:
Ha lenne kisbabátok akkor meg azzal üvöltene, hogy nem hagyja aludni? Ilyenkor az a normális, hogy a beteg páromtól megkérdezem, hogy jól van-e, tehetek-e érte valamit, nem az, hogy üvöltök vele.
12/17 anonim válasza:
Én is dühös lennék a helyében.
13/17 anonim válasza:
"jóban, rosszban", hát ez nem megy neki
Az oka is, a kifejezés módja is ősbunkó.
Nekem is volt felegégem 20+ évig, ő volt néha nagyon beteg, én még alig.
Aggódtam érte, kényeztettem, valszeg, mert szerettem.
Ez a férjétől nem mondható el.
14/17 anonim válasza:
Aki lepontozott üzenem remelem a fején taposva másznak át éjjelente 😊
15/17 anonim válasza:
Én régebben egy betegség miatt havonta 2-3 napig keltem éjjelente, mentem a fürdőbe forró vízes fürdőt csinálni. Ez elég hangos volt, mivel a fürdő a hálószoba mellett volt. A párom mindig felkelt rá és próbált segíteni,kérdezgetett, hogy mit segítsen. Szerintem ez a normáis hozzáállás,ha a másik beteg.
16/17 anonim válasza:
Ilyenkor elgondolkodok, hogy egy komolyabb betegség esetén vajon ott lenne ez a férfi a felesége mellett?
A gyerekem apja is morrant rám néhányszor, amikor éjjel mondjuk betegség miatt virrasztottunk, hogy ő nem tud pihenni, ahelyett hogy segített volna. Nem is a párom már...
17/17 anonim válasza:
Szóval neki csak a meleg kaja, meleg pi.. a rész jön be, a többi csak nyűg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!