Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis dolog nem hazaszolni, ha ejjel egy ora utan erunk haza?
Ha minden kötél szakad, akkor el lehet kérni egy sms erejéig a kollégától a telefont és azon írni, hogy később érsz haza.
Szóval nem normális.
Barátom ezt szokta. Ír akkor, ha már merül a telefonja, hogy öt perc és lemerül. Utána majd jön ha jön, de én legkésőbb éjfélkor munka miatt alszok, egykor már semmiképp ne hívjon, hogy jön, hagyjon aludni. :D ilyenkor csöndben jön, lefekszik és nem kelt fel.
Én nem csinálok belőle ügyet, nem vagyunk börtönőrök, hogy el kelljen számolni egymásnak minden fingásról. Ha a barátaival találkozik, akkor amúgy is nehéz belőni meddig maradnak majd.
3. A mai világban nehogy ne lehessen már megoldani.:)
Lehet rá annyit tölteni, esetleg elkérni mástól a telefont egy üzenet erejéig, vagy ahogy az előttem lévő írta: írjon, mielőtt lemerül a telefonja.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!