Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális dolog, ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog, ha a barátnőm nem akar sem tömegközlekedni, sem vezetni megtanulni?

Figyelt kérdés

Budapesti vagyok, a barátnőmet interneten ismertem meg és 1 hónapja felköltözött hozzám.

Azóta csak taxival hajlandó közlekedni, ha én nem vagyok itthon és nem tudunk autóval menni.

Mondtam neki, hogy tanuljon meg vezetni. Nem, mert őt stresszeli.

Mondtam neki, hogy segítek megtanulni itt tömegközlekedni, bele fog rázódni, de azt sem akarja, náluk otthon kisvárosban még helyijáratú busz sem volt és egyszerűen nem akarja.

Én viszont majd szeretnék gyereket és vele nyilvánvalóan egyszerűbben közlekedne autóval vagy tömegközlekedéssel, mint állandóan taxizva.

Mit tegyek, hogy egyiktől sem féljen?

2020. okt. 10. 20:24
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
76%
Küldd vissza Böhönyére!
2020. okt. 10. 20:26
 2/36 anonim ***** válasza:
88%
Ez van
2020. okt. 10. 20:29
 3/36 anonim ***** válasza:
76%
Lehet még a beton is furcsa neki. Nem szédül rajta?
2020. okt. 10. 20:32
 4/36 anonim ***** válasza:
79%
Mégis honnan hoztad el, ahol még busz sincs?
2020. okt. 10. 20:45
 5/36 anonim ***** válasza:
16%
Hát igen. A mai hölgyeknél elvárás a furikáztatás. Sokan ki is mondják, hogy szégyen a tömegközlekedés!
2020. okt. 10. 20:48
 6/36 anonim ***** válasza:
86%
És a barátnőd ilyen gazdag, hogy magának fizeti a taxit, vagy te szórod a pénzed minden hülyeségére, ami csak kipattan a fejéből?
2020. okt. 10. 20:48
 7/36 anonim ***** válasza:
80%

Mi laktunk olyan helyen, ahol 2 busz/nap volt a menet. A pici gyerekünk mikor visszaköltöztünk a civilizációba hetekig üvöltött mikor meglátott egy buszt. A vonatról ne is beszéljünk.

1 hónap múlva hozzád költözött? Nem tömegközlekedik? Ezt hogy tervezed hosszabb távon? Innen nézve elég életképtelennek tűnik a nőd.

2020. okt. 10. 20:56
 8/36 A kérdező kommentje:
Osztrák határmenti kisváros. Méretéből adódóan nincs ott tömegközlekedés, felesleges.
2020. okt. 10. 21:03
 9/36 A kérdező kommentje:
Magának fizeti. Dolgozik, fordít és nyelvet tanít online.
2020. okt. 10. 21:05
 10/36 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy még szoknia kell a várost. Főleg, ha kicsi településről jött. Adj még neki egy kis időt.
2020. okt. 10. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!