Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális dolog, ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog, ha a barátnőm nem akar sem tömegközlekedni, sem vezetni megtanulni?

Figyelt kérdés

Budapesti vagyok, a barátnőmet interneten ismertem meg és 1 hónapja felköltözött hozzám.

Azóta csak taxival hajlandó közlekedni, ha én nem vagyok itthon és nem tudunk autóval menni.

Mondtam neki, hogy tanuljon meg vezetni. Nem, mert őt stresszeli.

Mondtam neki, hogy segítek megtanulni itt tömegközlekedni, bele fog rázódni, de azt sem akarja, náluk otthon kisvárosban még helyijáratú busz sem volt és egyszerűen nem akarja.

Én viszont majd szeretnék gyereket és vele nyilvánvalóan egyszerűbben közlekedne autóval vagy tömegközlekedéssel, mint állandóan taxizva.

Mit tegyek, hogy egyiktől sem féljen?

2020. okt. 10. 20:24
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
22%
Igen, Győrbe ill. Bécsbe és Pandorfba jarok vásárolni én is. 😊 De, életemben nem ültem még taxiban. A luxusqurvák szoktak, mert se jogsijuk, se ingerenciájuk tomegkozlekedni. Te tudod... Nekem ilyen nő nem kellene. Lesz itt még több gond is, de ez legyen a te bajod. 😅
2020. okt. 10. 22:08
 22/36 A kérdező kommentje:
:D Az meredek, akkor én is luxusprosti vagyok, mert bizony ha szórakozni vagy munkahelyi fogadásra megyek, akkor lecsúzik 1-2 pohár pezsgő és úgy nem vezetek. :D
2020. okt. 10. 22:48
 23/36 anonim ***** válasza:
14%
Én sem ülnék soha se buszra, se villamosra, se metróra, se semmi ilyesmire, a szüleim nem azért neveltek, hogy mindenféle fura, nem túl kellemes utazzak. 😃 Meg általában ezek büdösek, koszosak, én nem vagyok hajlandó összebüdösíeni a hajamat, a szép ruháimat vagy hogy foltos legyen. Ezt ne is várd el tőle! Majd ha megunta a taxizást, megtanul vezetni, 1 hónap semmi. Ne piszkáld ezzel!
2020. okt. 10. 22:57
 24/36 anonim ***** válasza:
0%
Aham, luxus qurva vagy. 🤣 Én sajnos nem, vagy iszok, vagy vezetek, vagy egy ismi hazavisz. Semmi luxus. 😀 Bár a pezsgő a kedvencem. 😊
2020. okt. 10. 22:59
 25/36 anonim ***** válasza:
0%
Na hiszen, én meg Böhönye mellett lakom..
2020. okt. 11. 00:00
 26/36 anonim ***** válasza:
53%

Néha, csak a kaland kedvéért üljetek együtt metróra, vidd el villamossal ide-oda, és mehettek egy kört bkk hajóval. Lehet, hogy rájön, hogy semmi gáz nincs ezzel, ha látja, hogy nem csak csövik és drogos romák használják.

Az is igaz, hogy Bp-en vannak olyan részek, ahol olyan lakosság összetétele, hogy az utcán sétálni se jó ötlet, ott a tömegközlekedés se biztonságos, simán leszúrnak.

De mondjuk a belvárosban, jobb részeken nincs gáz. Turisták, jómódú úrilányok, divatcicák, és egy-egy celebke is előfordul. Nekik megfelel.

Ha megszokja, majd megy egyedül is.

2020. okt. 11. 08:53
 27/36 anonim ***** válasza:
24%
Imádom amúgy, hogy valaki felkerül tanyáról a városba, és egyből akkora úrinő lesz, hogy derogál neki a tömegközlekedés, mert "fél" :DDD
2020. okt. 11. 09:02
 28/36 anonim ***** válasza:
0%
én nagybajomi vagyok:)
2020. okt. 11. 09:05
 29/36 A kérdező kommentje:

Nem tanyáról "került fel", hanem kisvárosból. Nem mintha a tanya degradáló lenne, a város pedig emelkedett, valóban tanyasi nagybátyámék csak mezőgazdasági gépparkja nagyobb értéket képvisel, mint 5 belvárosi bérház összértéke. Barátnőm úgyszintén jóval tehetősebb, mint az budapestiek nagyon nagy százaléka. Nálam is, pedig elég jó fizetésem van.

Nem mintha tényező lenne az ilyen vélemény vagy az aki írja, csak sokadig elég tévképzetes, leszóló hozzászólás van. Nem mentem bele mélyebben, nem is fogok jobban, csak ne gondoljátok magatokat túl előkelőnek, csak mert budapestiek vagytok. Írom ezt tősgyökeres budaiként.

2020. okt. 11. 10:01
 30/36 A kérdező kommentje:

Meg szédül a betonon, hasonlók... Egy olyan nőre, aki 4 nyelven beszél folyékonyan a magyar mellett, Németországban tanult, nincs európai ország, ahol nem járt és elég sokban Európán kívül is, külön könyvtárszobája volt a "lányszobája" mellett, egész életében zenét tanult, úgy főz (nem csak pacalt), hogy húú, dögös és elképesztően szép és hadd ne menjek bele, mennyivel jobb, mint az eddigi nagyonpesti barátnőim. :D

De nyilván azért tenyeres-talpas, mert nem tetszik neki a tömegközlekedés és autóhoz szokott. :)

Szánalmas, ahogy egyesek viselkednek, igazi semmit felmutatni nem tudó, csak a nem túl elegáns lakhelyre nagyzoló szerencsétlenek.

Aki építő választ adott, annak köszönöm!

2020. okt. 11. 10:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!