Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, ha a barátnőm nem akar sem tömegközlekedni, sem vezetni megtanulni?
Budapesti vagyok, a barátnőmet interneten ismertem meg és 1 hónapja felköltözött hozzám.
Azóta csak taxival hajlandó közlekedni, ha én nem vagyok itthon és nem tudunk autóval menni.
Mondtam neki, hogy tanuljon meg vezetni. Nem, mert őt stresszeli.
Mondtam neki, hogy segítek megtanulni itt tömegközlekedni, bele fog rázódni, de azt sem akarja, náluk otthon kisvárosban még helyijáratú busz sem volt és egyszerűen nem akarja.
Én viszont majd szeretnék gyereket és vele nyilvánvalóan egyszerűbben közlekedne autóval vagy tömegközlekedéssel, mint állandóan taxizva.
Mit tegyek, hogy egyiktől sem féljen?
Az is a baj a tömegközlekedéssel, hogy fél a hajléktalontól és a romáktól.
Én is autóval járok, a legjobban annak örülnék, ha ő is vezetni tanulna meg, szóval inkább ebbe az irányba vezetgetném őt, de nem tudom, hogyan.
"Hát én is osztrák hatarmenti kisvárosban élek, de azért buszunk van"
Ott tényleg nincs, nem vetít, sokszor jártam én is ott, nincs. :) Győrbe és Bécsbe szokott főként járni vásárolni és szórakozni, de oda autóval.
"Ha pánikbeteg vagy agora és szocfóbiás akkor megértem"
Nem hiszem, hogy erről van szó. Társaságkedvelő, társaságon belül mindig annak a közepe, itt is gyakran találkozik az itteni barátnőjével, új barátságokat köt kutyafutin, kozmetikában, az összes barátomat és családtagomat gond nélkül megismerte és beilleszkedett, egyedül jár csomó helyre stb. Nem hinném, hogy aki olyan, amit írtál, az így viselkedik. Persze nem vagyok a szakértője a témának, nem tudhatom.
Mindenestre köszönöm a válaszokat, még adok neki időt. Aztán vagy változik vagy így marad, ennyi gond legyen végülis, csak gondoltam, könnyebb lenne neki is autóval.
"És a barátnőd ilyen gazdag, hogy magának fizeti a taxit, vagy te szórod a pénzed minden hülyeségére, ami csak kipattan a fejéből?"
Azon miért nem akadsz fel, hogy a kérdezőenk honnan lenne pénze rá? Már megint egy hülye gyerek, aki szerint egy nő vízen és kenyér élne egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!