Meddig kell hordani még maszkot a tömegközlekedésen ? 40 fokban jó lesz hordani. Miért nem törlik el ? Csodálkozom, hogy Kari Gerinek eszébe jutott ez a dolog.
Vizezd be és úgy tök jó.
Engem a kézmosás zavar.
Remélem minél tovább, nekem még csak most kell elkezdenem újra naponta tömegközlekedni, sajnos már sokan nem húzzák fel. :(
(Pedig nálunk még légkondis is minden vonat, még mielőtt a 40 fokba akarna belehalni bárki...)
Mi köze amúgy ennek Karácsonyhoz?
Emberek, attól, hogy nálunk nem hullottak az emberek halomra, a vírus még veszélyes. Nagyon nem kellene félvállról venni.
Ráadásul egy JÓ MINŐSÉGŰ maszkban tényleg nem kényelmetlen utazni, kipróbáltam, tudom miről beszélek.
#9 Csak annyira veszélyes, mint más egyéb fertőző betegségek, mint egy nátha vagy egy influenza. A statisztikák megtévesztőek, mert a halálozásoknál nem azoknak a számát tüntetik fel, akiknek a koronavírus okozta a halálát, hanem azokét, akik koronavírussal megfertőzve haltak meg, bármilyen okból (ebbe még a baleseteket is beleveszik). Több országból származó információk szerint előbbi szám 15-30%-a lehet az utóbbinak. Ezeknek az embereknek pedig egyéb betegségek miatt annyira le volt gyengülve a szervezetük, hogy gyakorlatilag bármilyen fertőzésbe belehaltak volna.
A huzamosabb ideig tartó maszkhordás viszont kifejezetten káros, mert a saját kilélegzett levegődet szívod vissza, amiben sokkal kevesebb az oxigén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!