Meddig kell hordani még maszkot a tömegközlekedésen ? 40 fokban jó lesz hordani. Miért nem törlik el ? Csodálkozom, hogy Kari Gerinek eszébe jutott ez a dolog.
Az egyik harmincas aki belehalt, közvetve ismerősöm... egy olyan gyárban dolgozott ahol nem túl egészségesek a munkakörülmények. Reménykednek hogy ne terjedjen el a gyárban mert akkor hullani fognak mint a legyek. :(
De egyébként teljesen igazad van. Nem értem, miért halna meg "amúgy is" az aki pl. idős, vagy krónikus beteg....
"Erről beszélek. Ti, agymosott birkák, elintézitek annyival, hogy konteó. Ezzel szemben nektek logika sem kell ahhoz, hogy bármit elhiggyetek, amit a fejetekbe tömnek"
Nem egészen, éppen te vagy az agymosott birka, aki elhiszi, mert valahol azt olvasta, hogy nem kap levegőt a maszk alatt. Csak tudod, amikor műszerrel vizsgálják a dolgot, rögtön kiderül, hogy pont ugyanúgy kapsz levegőt alatta, mert ugyanolyan légzésszám mellett a vér oxigén szintje (idegen szóval O2 szaturációja) nem változik. Ez egy tény! Bárki kipróbálhatja maga is, csak vegyen egy pulzoximérőt. Tehát te nem a tényeknek hiszel, hanem annak, amit beletöltöttek a fejedbe, íme ez az agymosott birkaság.
"Ha holnaptól egy héten át minden csatornán és minden mainstream híroldalon azt írnák, hogy az ég nem kék, hanem piros, az emberek többsége azt is szemrebbenés nélkül elhinné."
Ha pedig te a konteós csatornákon olvasnád ezt, akkor te hinnéd el, csak kéne hozzá valami jó kis magyarázat, hogy mit tudom én a háttérhatalom nem akarja, hogy a világ tudomást szerezzen arról, hogy vörös az ég, és ezt megszórnák pár "tényadattal", akkor neked az lenne a valóság, pont azért mert nem a mainstream mondja.
"Az nem olyan maszk, mint amit a teszkóban kapsz kétezerért,"
De! most ennyit tudok csak mondani erre, nincsen speciális egészségügyis maszk, amit kapsz sebészi maszkot a boltokban az ugyanaz, amit a műtősök hasaználak.
"mert közvetlen közelről dolgoznak egy olyan emberen, akire valóban veszélyes lehet bármilyen fertőzés."
A covid fertőzés is veszélyes mindenkire, és ennek a terjesztését pont így lehet lassítani.
"Épp az ellenkezője igaz: mindenkiről, aki koronavírussal megfertőzve halt meg, azt hazudják, hogy a koronavírus okozta a halálát."
Segítek! Ha valaki egy ideig egészséges volt vagy úgy-ahogy szinten tartotta magát több betegséggel, majd elkapja a vírust és hirtelen meghal, akkor igenis a halál oka nem az lesz, hogy asztma, vagy magas vérnyomás, vagy veseelégtelenség, hanem igenis a vírus okozza a halálát közvetlenül.
"Még akkor is, ha a halálának abszolút semmi köze nem lehetett a vírushoz, lásd a Thaiföldön meghalt magyar motoros esetét."
A magyar külügy közölte: a kórházban diagnosztizáltak a magyar személynél Covid-19 betegséget, de halálát nem ez, hanem a hivatalos szakvélemény szerint a baleset során elszenvedett súlyos sérülések okozták.
Akkor miért hazudod az ellenkezőjét? Ja tudom, mert az illik bele a konteós hitvilágodba.
ezt még egy régebbi válaszban szúrtam ki:
" Az asztmások nem veszélyeztetettek."
Az asztma bronchiale -ezt értik a köznyelvben asztmán- egy COPD, egy krónikus obstruktív tüdőbetegség, na most hozzávesszük, hogy a koronavírus tüdőgyulladást okoz -vagyis főleg így jelenik meg- már érthető, hogy azt asztmások miért tartoznak a veszélyeztetett csoport tagjai közé.
"Nem egészen, éppen te vagy az agymosott birka, aki elhiszi, mert valahol azt olvasta, hogy nem kap levegőt a maszk alatt."
Mivel én magam sem kapok levegőt normálisan a maszk alatt.
"Csak tudod, amikor műszerrel vizsgálják a dolgot, rögtön kiderül, hogy pont ugyanúgy kapsz levegőt alatta, mert ugyanolyan légzésszám mellett a vér oxigén szintje (idegen szóval O2 szaturációja) nem változik. Ez egy tény!"
Nem mindegy, hogy milyen maszk és mennyi ideig hordta az illető. Nem hiszem, hogy az összes maszkot letesztelték volna, ahogy azt sem, hogy több órás használat után.
"Ha pedig te a konteós csatornákon olvasnád ezt, akkor te hinnéd el, csak kéne hozzá valami jó kis magyarázat, hogy mit tudom én a háttérhatalom nem akarja, hogy a világ tudomást szerezzen arról, hogy vörös az ég, és ezt megszórnák pár "tényadattal", akkor neked az lenne a valóság, pont azért mert nem a mainstream mondja."
Én nem hiszem el azt, amiről tudom, hogy hazugság, mert az ellenkezőjét tapasztalom. Amiről nincs tapasztalatom, azt sem hiszem el feltétel nélkül, csak ha meggyőző bizonyítékok vannak rá. Ebben a kettőben különbözünk.
"De! most ennyit tudok csak mondani erre, nincsen speciális egészségügyis maszk, amit kapsz sebészi maszkot a boltokban az ugyanaz, amit a műtősök hasaználak."
Remélem, nem várod el tőlem, hogy ezt elhiggyem.
"A covid fertőzés is veszélyes mindenkire, és ennek a terjesztését pont így lehet lassítani."
Senkire sem veszélyes, akinek nincs egyéb súlyos betegsége. Az emberek nagy többsége tünetek nélkül "vészeli át", és észre sem veszi, hogy megfertőződött. A többiek pedig néhány hétig köhögnek egy kicsit.
"Segítek! Ha valaki egy ideig egészséges volt vagy úgy-ahogy szinten tartotta magát több betegséggel, majd elkapja a vírust és hirtelen meghal, akkor igenis a halál oka nem az lesz, hogy asztma, vagy magas vérnyomás, vagy veseelégtelenség, hanem igenis a vírus okozza a halálát közvetlenül."
Ilyen ember viszont nincs. Aki meghalt vírustól fertőzött állapotban, az egyébként is súlyos beteg volt (vagy balesetet szenvedett).
"A magyar külügy közölte: a kórházban diagnosztizáltak a magyar személynél Covid-19 betegséget, de halálát nem ez, hanem a hivatalos szakvélemény szerint a baleset során elszenvedett súlyos sérülések okozták."
A halálozási statisztikába viszont ugyanúgy beleszámították, és ki tudja, hány ilyen van még, amire nem derült fény.
"Az asztma bronchiale -ezt értik a köznyelvben asztmán- egy COPD, egy krónikus obstruktív tüdőbetegség, na most hozzávesszük, hogy a koronavírus tüdőgyulladást okoz -vagyis főleg így jelenik meg- már érthető, hogy azt asztmások miért tartoznak a veszélyeztetett csoport tagjai közé."
Akkor gondolom, azt is olvastad, hogy én gyerekkoromban asztmás voltam, és ez nem azt jelenti, hogy évi 365 nap, napi 24 órában alig kap levegőt az ember. Tüdőgyulladásom is volt ez idő alatt, és annyira komoly volt, hogy ha nem mondja az orvos, észre sem vettem volna.
"Készüljetek, kiosztották a lóvét az eüsöknek, gondolom látjátok, honnan szedik ma vissza!"
Nem hiszem, hogy bárki látja mit és honnan szednek ma vissza? Miről beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!