Most akkor hogy is van ez a dolog a free wifi-s buszokkal?
Zsákbamacska a dolog, alapból nincs minden buszon, és amelyiken van matrica meg egyebek ott se mindig működik, amúgy ált. Volánbusz vagy valami hasonló a hálózat neve. Te a Népligetben valószínű valamelyik másik busz, esetleg épület wifijét fogtad be.
Egyébként eleinte én is örültem neki, hogy van ilyen, aztán rá kellett jönnöm, hogy gyakorlatilag használhatatlan, mert lakott településen kívül a legtöbb helyen (és mivel az adott buszjárat amivel járok végig autópályán megy, ezért kb. mindenhol) olyan kicsi a sávszélesség, hogy ha 2-3-an rácsatlakozunk a hálózatra, akkor 4-5 perc mire betölt egy egyszerű weblapot.
"Legtöbb sofőr a buszról is kinéz, csak mert én 90%-os kedvezménnyel utazom...úgyhogy ezt az opciót inkább kihagynám, de köszi."
És? Ha jogosult vagy rá, az nem szégyen, vagy hiba... A cég sem jár rosszabbul, mintha teljes árúval utaznál, mert az állam kifizeti a jegy 90 százalékát a Volán-társaságnak.
"az állam kifizeti a jegy 90 százalékát a Volán-társaságnak."
Az amit kifizet az 3-7,5% között van, társaságtól függöen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!