Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nem akar a barátnőm vezetni engedni?
Én friss jogsis vagyok, mert sajnos nem voltam olyan anyagi helyzetben sokáig, hogy megtudjam csak úgy csinálni. A sok tanulás mellett elég csekély volt a diákmunkával keresett jövedelmem, abból éppen, hogy csak fent tudtam magam tartani, de azért a szülői támogatás nagyon jól jött. Fél éve annak, hogy végeztem az egyetemmel, és azóta dolgozom is, szerencsére jól keresek, így összejött a pénz. Kalkuláltam egy esetleges bukással is, meg egyéb nem várt költséggel, így az első, de még a második fizetésemből se nagyon mertem elkezdeni. Egyébként szeptember közepén vágtam bele, és tavaly év végén tudtam befejezni a jogosítvány megszerzését. A barátnőm már 18 éves kora óta, tehát cirka 4 éve vezet folyamatosan, tapasztalt is, éppen ezért nem enged vezetni. Túlságosan félt, vagy nem tudom. Kérdeztem már, és azt mondta, nem való az nekem... Amikor közöltem vele, hogy szeretnék kocsit venni majd, értetlenkedett, és szerinte nincs nekem arra a szükségem, meg biztos 200-al mennék, megölném magamat és másokat is, nincs meg bennem a vezetésre való hajlam, legalábbis szerinte.
Ő 23 éves lány lesz, én már 23 évet betöltött fiú vagyok.
Páros lábbal repíteném ezt a majmot és ezt nőként mondom,ez csak játszik veled,használ uralkodik,majd ha megunja és jol eldob te meg rakhatod magad össze..
40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!