Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom úgy érzem mostanában mégjobban uralni/vezetni
akar. Mit csináljak?
Szakíts. Tényleg. Jóindulatból mondom. Legközelebb majd lekever egyet, ha az "ő idejéből" gépezel. Egyáltalán milyen az, ha az ő ideje? Ha valakinek szüksége van a gépre, átadja neki a másik, nem? Egy kapcsolatban mióta van enyém-tiéd-kié játék? Könyörgöm, egy szerelmes pár vagytok (((elvileg))), nem egy testvérpár.
2016. júl. 28. 21:17
nagyon gyerekes a barátod hány éves :? 10 ez nem kapcsolat xd gépet félti oszt ott van nála egy csaj édes istenem szakítsz vele oszt keress egy férfit ;) nem hogy az ölébe ültetne oszt közbe tudnál gépezni O.o
2016. júl. 28. 21:25
2016. júl. 28. 21:30
amúgy ha együtt filmeztek akkor ő nem nézi igaz ? :D
2016. júl. 28. 21:31
(Sajnos) egyet kell értenem az #1-es válaszolóval. Egy dolgot leszámítva:
Szerintem nem (feltétlenül) "kell" szakítanod vele. Ha egyébként semmi baj vele, akkor adj neki még egy esélyt! Persze ez alatt nem azt értem, hogy várj, mondva "Majdcsak megváltozik". Ez a legrosszabb amit tehetsz. Javaslom, hogy üljetek le, beszéljétek meg. Ne hagyd, hogy elterelje a témát!
Most csak ennyit tudtam tanácsolni a kapott információ alapján. Ha esetleg válaszolsz a lenti kérdéseimre, akkor megpróbálok hasznos tanácsot adni.
Kinek a tulajdonában van a számítógép?
Csak ez az egy (zavaró) hóbortja van?
Régóta együtt vagytok?
Másoknak is szeret "parancsokat osztogatni", vagy csak veled csinálja ezt?
Remélem segíthettem!
2016. júl. 28. 21:34
6/11 A kérdező kommentje:
Mindenkivel egyet értek.
Olyan,mint egy óvodás.
2016. júl. 28. 21:53
8/11 A kérdező kommentje:
Nem tudok vele beszélni. Próbáltam, de vagy elvicceli, mert képtelen a komolyságra, vagy sajnálkozva meghallgat és folytatódik a dolog onnan ahonnan abbamaradt. Néha úgy érzem 16 éves létemre komolyabban tudok venni témákat mint ő. És ezt nagyon sajnálom. Övé a gép, de van rajta saját fiókom. Az övén van álltalába bejelentkezve. Én nem tudom az ő jelszavát, de ő tudja az enyémet. Ő csinálhat dolgokat, én nem. Ez a fő gond. Kb 2 hét múlva leszünk 1 évesek. Nehezen indult a kapcsolatunk mert bizalmatlan volt.
amúgy neki a gép a fontosabb vagy te? mert szerintem az első de te tudod mit csinálsz de itt mindenki csak az igazat írja ;)
2016. júl. 28. 22:17
#8: Hogy bírod ezt 1 éve?!
Szerintem ne várd meg az 1 éves évfordulótokat. Ez a srác egy ovis szintjén van és nem érdemel meg téged.
Sajnálom.
2016. júl. 28. 22:18
Kapcsolódó kérdések: