Van mégvalaki rajtam kívül, aki nem tud és nem is akar megtanulni vezetni?
Egy kolléga újabban nagyon osztja az észt az ebédszünetben, nem érti, hogy nekem jó a tömegközlekedés, meg a kocsikra sokat kell költeni (jogsi, autó àra, benzin, parkolási díj stb stb) azon kívül - ciki vagy nem - félek a balesetektől, vagy hogy véletlen a fék helyett a gázra taposok és megölök valakit...
Van még valaki így ezzel?
Szia, én jártam vezetés oktatásra, a vöröskeresztes és a kresz vizsgám meg is volt, de pár hét vezetési gyakorlás után én is rájöttem, hogy nagyon szeretem magát a vezetést, de a KÖZLEKEDÉST nem...
Imádtam a dunaparton gyakorolni, vagy a gyakorlópályán, de a forgalomban szörnyű volt.
Nem vagy egyedül!
és jó érzés egész életedet félelemben leélni? Na meg órákat utazni a hidegben göthös csövesek között?
"meg a kocsikra sokat kell költeni (jogsi, autó àra, benzin, parkolási díj stb stb)"
Hülyeség! persze ha egy széthajtott sz@rt vásárolsz akkor arra a gatyád is rámegy, de egy normális, rendszeresen karban tartott autóba meg a benzint kell tölteni és évente 1x a kopó alkatrészeket mint fék kicseréltetni. Ez pedig nem olyan nagy költség.
az se igaz, hogy sokat fogyaszt, mert a bérlet áráért, mivel feljárok Pestre, autóval is fel tudok menni és nem tankolok bele többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!