Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sóherség volt ez a páromtol?
Figyelt kérdés
A párom ma intezte az ugyeit es utkozben megállt egy kávéra(hatterstory,hogy ezt a kávét kuldtem neki 1 hete hogy megkostolnám de nem találtam még sehol) es ma vett magának egyet de azt mondja nem hozott kettot mert ahol talalta eleg draga es szolt valami ismerosenek ha lat olcsobban hozna e egyet nekem...
Ergo magatol nem sajnalta a "draga kavet" de nekem mar nem akart hozni🤔 vagy csak nekem furcsa ez? En ha tudom hogy ot erdekli valami elhozom ha meg tenyleg draga magamnak sem veszem meg....
okt. 17. 12:21
11/12 anonim válasza:
Az, meg ciki is. Mondta az ismerősének..
12/12 anonim válasza:
"megkostolnám" - Ez a szó nem igazán érintette meg a lelkét. Kár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!