Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak nagyvonalú férfiak?
az hogy pl én egy pengő b* vagyok az exem szerint tény.
csak a kis csaj azt nem értette, hogy sajnos a lehetőségeikhez kell igazítani a kiadásokat.
a házasság nem a sóherség függő mert ha vki pl lakásra gyűjt és nem megy nyaralni soha de a párja akar akkor aki nem viszi a másikat nyaralni az sóher, annak a szemében aki jobban akar nyarlani mint lakásra gyűjteni. viszont ha ugyan ez a lakásra gyűjtők ember van egy olyan emberrel akinek szintén ez az első akkor ott nem sóher mert ugyan az a két ember célja ebből látszik hogy csak a célok mások és sóherség nem létezik igazából.
Nagyvonalúság??? Mikor itt olvasom folyton, hogy a nők felezni akarják még egy pohár víz árát is, mert ők nem eladóak, meg amúgy is 700-at keresnek?
Tegnap volt egy kérdés, aminél letolták a válaszoló pasit, mert az leírta, hogy befizeti a barátnője csekkjeti.
3, éppenséggel a csípős, fszeres ételek konkrétan megindíthatják a szülést... De nyilván itt a kategóriában a többségnek nincs gyereke és sokuk nem is akar, sőt kimondottan írtózik tőlük. Szóval logikus, hgoy ezt nem tudják.
Nagyvonalúnak lenni nem ugyanaz, mint sokat költeni a másikra. Elvégre felnőtt emberek közt egyáltalán nem alap, hogy az egyik fizesse a másik dolgait. nem, párkapcoslatban sem.
Ugyanakkor a nagyvonalúsághoz vagy anyagi biztonság, vagy baromi rossz pénzügyi tudatosság kell. Hisz vagy azért nem veri fogához a garast, mert tudja, hogy nem oszt, nem szoroz.... vagy pont, hogy nem tudja, hogy baromira számítana:D Ugye segélyen élő csöves is képes borravalót adni, meghívni másokat, azátn másnap sírni az éhségtől:D Ő is nagyovnalú, cska ő azért, mert nem tud bánni a pénzzel.
Kedves 4-es!
A csípős fűszeres ételek egyáltalán nem indítják meg a szülést. Honnan szedted ezt a hülyeséget? Ha így lenne, akkor ez alapján ki sem hordhattam volna a gyerekemet, mert mindent erős pistával ettem és minden nap bevertem egy komplett csípős hegyes erős paprikát. A koraszülésnek semmi köze a fűszeres, csípős étrendhez. Ezt én mondom neked, mint nőgyógyász szakasszisztens. Az a pali egyszerűen csak sóher volt. Ha az asszony egy hambit kívánt volna meg, azt se vette volna meg neki.
Mi neked a nagyvonalú csillagom? Az hogy normálisan, egyenlő arányban hozzájárulnak a felek közös költségekhez, vagy időnként - még jól behatárolható - áron meglep apróságokkal?
Avagy szimplán szponzort keresel akit lehúzhatsz? Ha utóbbira aspirálsz akkor menj a puncsra, ott találsz jelentkezőt. Igaz nem elég a bájos mosoly, mert biz' toszni is kell, de hát aki k.rvának áll az ne panaszkodjon ha ...szák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!