Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak nagyvonalú férfiak?
Nekem ne gyertek itt ilyen bunkósággal hogy ki akarom tartatni magam. Egyszerűen csak elegem van abból hogy igyekeznek engem kihasználni. Pl nem hív meg semmire hónapokig, de utána feljár hozzám vacsorázni és még azt is megmondja hogy mit szeret enni, meg ő most éppen vegetáriánus lett, úgy főzzek.
El vagytok tévedve. Nekem nagyon elegem van abból hogy nektek minden nő aranyásó, aki nem akar titeket eltartani.
Sokkal több anyagias lehúzós férfi van mint nő.
Volt aki benzinpénzt kéregetett a barátnőjétől mert hozta vitte a munkahelyükre. Pedig nem kellett kitérőt tennie…. Na igen hol vannak az úriemberek??
Vagy ki az aki visz egy szál virágot az ismerkedései szakaszban?
Leginkább senki.
Bunkó ingyenélő a többsége, aki meg téged aranyásóz le ahelyett, hogy összekapná magát ebből a férfiatlan állapotból. Hányni tudok már az ilyenektől. 🤮
Ha megnézed, azért elég sokan a létminimum szélére szülnek gyereket.
A fillérbaszàs egy dolog, szerencsére nem fejtetted ki, h szàmodra mit jelent.
Én pl egyik exemmel nagyvonalú voltam, két évig eltartottam. Megérte? Nem, azóta sem ismeri a munka vilàgàt, pedig eltelt 5év 😶.
Ha te is eltartót keresel, keress màshol.
Ha egyenlő partnert, akkor vàlogass.
Nem, nem. Egyenlő partnert is máshol kell keresni.
Itt csak csóró, de ingyen csicskát elváró “férfiak” akadnak nagyrészt.
Ha két személy nagyon eltérő anyagi körúlmények között él, akkor a kevésbé tehetős fél tudatosan vagy tudat alatt próbálHAT a másik jobb helyzetére támaszkodni.
Ha mindketten jól kerestek, ez valóban bak, egyébként csak sajnálatos.
Te annyit tehetsz, hogy megpróbálsz a te "osztályodból" származó férdivel kapcsolatot létesíteni, és a kezdetektől nyíltan beszéltek anyagiakról, hozzájárulásról, nyaralásról, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!