Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni sóher sráccal? Semmire sem akar költeni.
Amikor összejöttünk közel sem volt ilyen fillérbaszó, pedig 200-at keresett, most meg 3x!! annyit.
Egyáltalán nem arról van szó, hogy le akarnám húzni.
Sétálunk mondjuk valahol a városban, mondom, hogy üljünk be a starbucks-ba, erre jön a válasz, hogy "hagyjál már azzal a drága szarral". De igazából minden kávézóra ezt mondja már, egy Costa Coffee-ra is. Étterembe, programokra nem visz, kirándulni nem akar sehova sem menni, nem azt mondom, hogy vigyen ki Spanyolországba, pedig megtehetné. Egy jót wellness-ezni nem is tudom mikor voltunk már utoljára, a kocsimba sem tankol. Elegem van, hogy csak be vagyunk gyepesedve itthon, és csak nézzük a sorozatait. Nem gyémántgyűrűk kellenek, de kis apróságokkal meglephetne, jól esne.
És egy ilyen srác dug téged :D
Semmit. Ilyen buta lánnyal, mint amilyen te vagy, én is így viselkednék.
Miért nem te tankolsz a kocsidba?
Nekem is van pénzem, elvből nem veszek ezer forintos kávét.
Mert az ő szeme fénye le van mosva, és csak el akar ugrani valahova, és nem akarja bemocskolni, ezért jó az én kis "csöves kocsim"
Ezek után nagy elvárás, h legalább tankoljon bele
Miért lennék idióta?
TE JÖTTÉL ÖSSZE EGY ILYEN EMBERREL NEM?
Most jön az a tipikus női válasz, hogy "nem tudtam, hogy ilyen"? Más topikban is leírtam már, hogy ez kamu, mert a nők természetükből adódóan jobban olvassák a testnyelvet.
Az, hogy nem használtad az eszedet, és ez történt a te hibád.
Nem kell semmit tenni, mert ostoba vagy, viseld a döntésed következményeit!
A srác helyében én is így viselkednék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!