Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar semmit se csinálni?
Figyelt kérdés
Ha valamire szépen megkérem a páromat kapásból nemet mond. Pl. Ki kellene javítani egy apró dolgot a fürdőben. Készülődéssel együtt 20 perces munka. Azt mondja hogy nincs rá ideje. Holnap csak ebèdelni megyünk el. Erre mondja hogy nem lesz rá ideje meg majd. Komolyan, évente egy dolgot kérek tőle, nem fárasztó dolog. Tudom hogy lusta, de ez már túlzás, nem?2017. jan. 8. 00:27
2/9 anonim válasza:
Lusta disznó.
Ennyi.
Remélhetőleg komolyabb viták nem lesznek a lustaságabol.
3/9 anonim válasza:
Én csak a saját tapasztalatimból tudok nyilatkozni...de szerintem nem csak évente egy dolgot kérsz tőle. Vagyis, te lehet ezt így érzed, de ő egész máshogy. Az ilyen kapásból elutasító válasz mögött szerintem inkább az húzódik, hogy ő úgy érzi, állandóan bizgerálod valamivel, vagy épp te sem csinálsz meg neki dolgokat... nem foglalkozol vele úgy ahogy azt ő szeretné... Mit tudom én. Mondom csak a saját tapasztalatomból merítettem.
4/9 A kérdező kommentje:
Én mosok, főzök, takarítok, mosogatok. Szóval mindent én csinálok. És ha egyszer megkérem valamire csak egyszer... és akkor is nem a válasza.
2017. jan. 8. 00:35
5/9 anonim válasza:
Minden egyes alkalommal hívj ki egy szakembert a problémához és ha szóvá teszi (márpedig tuti)mond hogy te úgy se csinálod meg hiába kérlek... a büszkeségét vagy a pénztárcáját de zavarni fogja az 100%.Nős vagyok,tapasztalatból beszélek:) 42/F
6/9 anonim válasza:
De te ezeket magadtól csinálod, mert szereted. Ez egészen más.
7/9 anonim válasza:
Az a viccet ismered, ami úgy kezdődik, hogy "Drágám, csöpög a csap! Mi vagyok én, vízvezetékszerelő?" ?
8/9 anonim válasza:
6-os, ismeritek egymást a kérdezővel?
9/9 anonim válasza:
6-os ismered ezt a bölcs mondást: Ha hallgattál volna, bölcsebb maradtál volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!