Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a párom nem akar főzni, reggelit csinálni?
Próbáltad már megbeszélni vele?
Bár a szívesség attól szívesség, hogy szívből jön.
Ha egyoldalúnak érzed a kapcsolatot, akkor minden esetre megbeszélés, és ha nem megy, keress egy gondoskodó lányt.
21/L
Ha te szoktál neki hasonlóan kedveskedni, akkor érthető, ha rosszul esik. Talán meg kéne vele beszélni?
"Drágám, én nem követelőzni akarok, de neked is jól szokott esni, ha reggel beviszem a kávét, én is örülnék egy kis törődésnek néha".
Nézd, ez olyan, hogy vagy jön magától, vagy nem, de el-
várni semmi értelme. Akkor te sem szívességet teszel,
csak adsz valamit, ami után vársz valamit.
Férfi létemre szoktam reggelit csinálni, amikor van
barátnő a háznál, de soha nem vártam el, hogy bármi
viszonzást is kapjak. Mindenesetre jól esett, amikor
hazaértem este, és várt a melegszendvics. Igaz, hogy
már kihűlt, de nem az volt a lényeg :)
beszélj vele, ez az első és legfontosabb.
kérdés: ha ő nem főz, akkor egyedül csak te főzöl? vagy akkor mit esztek?
egyébként hiába fogod kérni, hogy egy kis figyelmességet szeretnél tőle, ha ő önszántából nem hajlandó erre, akkor kész vége.
gondolom együtt laktok, házimunkát azért ugye szokott végezni? hisz ha már nem főz, akkor remélem azért takarítani szokott.
ha meg az se, akkor meg ki milyen rózsát szakít, olyat szagol. szóval, akkor ne nagyon panaszkodj.
ezen kívül egyébként szokott neked kedveskedni mással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!