Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha a párom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a párom nem akar főzni, reggelit csinálni?

Figyelt kérdés
Vagy finomságot, semmi ilyet. Úgy van vele, hogy őt ne "csicskáztassa" senki, holott nagyon nem erről van szó, szimpla kedvességnek, gondoskodásnak érzem, ha pl. reggel a párom az ágyba hozza nekem a kaját. Nem kell ebből rendszer, de én szerettem mindig is az ilyen apró figyelmességeket. Cserébe persze én is megteszek neki mást. De így nagyon egyoldalúnak érzem a dolgot. Ő az első ilyen, akinek ez nem tetszik. 27/F
2017. ápr. 28. 21:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%
Főzzél.
2017. ápr. 28. 22:53
 12/17 anonim ***** válasza:
83%

A párod nem a személyzet, akit utasítgatsz, meg csöngetsz neki hogy hozza a reggeli.

Nekem is jólesne, ha minden reggel friss kávéval ébresztene a férjem, de "meg kell elégednem" azzal, hogy ébreszti a lányom és neki csinál reggelit. Képzeld képes vagyok kávét főzni magamnak, és hálás vagyok a páromnak, hogy nem hagyja rám az összes házimunkát.

Szóval ballagj ki holnap reggel a konyhába és lepd meg a barátnődet egy finom reggelivel. Ha ezt gyakran megismétled, akkor nagy valószínűséggel egy szép napon ő is meglep egy ágyba hozott reggelivel.

A jól működő párkapcsolatokban a felek azt nézik ők mit tehetnek a másikért, nem azt, hogy mit csikarhatnak ki a párjukból. Hidd el működik a dolog. Persze sok-sok szeretet kell hozzá mindkettőtök részéről, de megéri. I

2017. ápr. 28. 23:13
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem evidens, hogy ha te teszel valamit a párodért, akkor ő is tesz valamit érted.

Az olyan pár, akinek az összes tevékenysége annyi, hogy hát nagy kegyesen elfogadja amit adsz, az nem pár, hanem kényúr/kényúrnő (idővel mindkettőből zsarnok lesz).

Egyenjog van, b*sz0d. Nem királykisasszonyt vettél el, ha jól gondolom...

2017. ápr. 29. 00:07
 14/17 anonim ***** válasza:
74%
#12-nek van igaza szerintem, szóval tiplizz ki a konyhába és csináld meg a reggelit, ne itt parádézz.:-)
2017. ápr. 29. 00:17
 15/17 BlackSword ***** válasza:
71%

Már bocsesz, de a férfi dolga ágyba vinni a reggelit a Nőnek... Ha férfiként 15 perc alatt nem tudsz rögtönözni a konyhában valamit, kérlek ne merd magadat férfinak nevezni...

30/F

2017. ápr. 29. 07:48
 16/17 anonim ***** válasza:
79%
csinálj te reggelit, ha kell neked. máshogy is lehet kedveskedni, és ha nem szeret főzni, akkor nem kell. nyilván úgy jöttél össze vele hogy ismerted, hogy milyen.
2017. ápr. 29. 09:03
 17/17 A kérdező kommentje:
15# Nem vagyok ellene az apró kedveskedéseknek, de te jó nagy papucs lehetsz barátom...
2017. ápr. 30. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!