Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet csinálni sóher...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet csinálni sóher sráccal? Semmire sem akar költeni.

Figyelt kérdés

Amikor összejöttünk közel sem volt ilyen fillérbaszó, pedig 200-at keresett, most meg 3x!! annyit.

Egyáltalán nem arról van szó, hogy le akarnám húzni.

Sétálunk mondjuk valahol a városban, mondom, hogy üljünk be a starbucks-ba, erre jön a válasz, hogy "hagyjál már azzal a drága szarral". De igazából minden kávézóra ezt mondja már, egy Costa Coffee-ra is. Étterembe, programokra nem visz, kirándulni nem akar sehova sem menni, nem azt mondom, hogy vigyen ki Spanyolországba, pedig megtehetné. Egy jót wellness-ezni nem is tudom mikor voltunk már utoljára, a kocsimba sem tankol. Elegem van, hogy csak be vagyunk gyepesedve itthon, és csak nézzük a sorozatait. Nem gyémántgyűrűk kellenek, de kis apróságokkal meglephetne, jól esne.

2018. máj. 4. 19:38
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
1000 Ft-os kávé,nagyon finom...ugyanolyan lötty,amit otthon lefőzök.
2018. máj. 17. 22:27
 32/36 anonim ***** válasza:
Egyszerű, a férfiak ilyenek, mikor összejöttetek még nagyobb volt a bizonyítási vágy, meg a lila köd, most elmúlt a lila köd, maradt a szerelem. A lányok állandóan mennének valamerre, a férfiak meg otthon lennének inkább, én is ilyen vagyok.
2018. máj. 17. 22:39
 33/36 anonim ***** válasza:

en ha fizetnenek se ulnek be a starbucksba

a costa coffee maximum azert mert jo helyeken van, ahol szep a kilatas, tudom nezni az embereket jonni menni

egyszer volt egy randim egy starbucksban .. azt a fos kavet nem akartam mas nem volt Xd

szoval ide en se fizetnek egy ezrest azert a fosert

az hogy fuvarozod es nem fizeti a benzint kocsogseg tole, ha a baratnoje vagy ha egy szomszed, alap hogy fizesse

ezt mindenkeppen beszeld meg vele

vagy fizeti a benzint vagy a sajat autojaval jar, kesz

a wellnes, utazas szerintem normalis egy kapcsolatban de fele - fele aranyban

kiveve ha az egyik fel sokszorosat keresi a masiknak, akkor fizetheti az egeszet, udvariassag

2018. máj. 18. 14:39
 34/36 anonim ***** válasza:
A benzinnel egyértelműen lehúz, ne hagyd. Egyébként az 1000 forintos kàvé tényleg pénzkidobàs de értem a problémàdat. Beszéld meg vele, hogy ne csak otthon ülhetek ha neked több igényed van a csavargàsra és ő ebben nem partner, menj egyedül/ baràtokkal, vagy ha ennyire nem illetek össze akkor ne panaszkodj hanem szakíts, keress màst...
2018. máj. 18. 16:25
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Szia!!! Egyetértek veled! Nekem is ilyen a pasim, és többet költök én rá mint ő rám
2018. máj. 19. 00:09
 36/36 anonim ***** válasza:

Hol lehet ilyen nőt találni?

'Nekem is ilyen a pasim, és többet költök én rá mint ő rám'

2018. máj. 19. 04:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!