Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet csinálni sóher...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet csinálni sóher sráccal? Semmire sem akar költeni.

Figyelt kérdés

Amikor összejöttünk közel sem volt ilyen fillérbaszó, pedig 200-at keresett, most meg 3x!! annyit.

Egyáltalán nem arról van szó, hogy le akarnám húzni.

Sétálunk mondjuk valahol a városban, mondom, hogy üljünk be a starbucks-ba, erre jön a válasz, hogy "hagyjál már azzal a drága szarral". De igazából minden kávézóra ezt mondja már, egy Costa Coffee-ra is. Étterembe, programokra nem visz, kirándulni nem akar sehova sem menni, nem azt mondom, hogy vigyen ki Spanyolországba, pedig megtehetné. Egy jót wellness-ezni nem is tudom mikor voltunk már utoljára, a kocsimba sem tankol. Elegem van, hogy csak be vagyunk gyepesedve itthon, és csak nézzük a sorozatait. Nem gyémántgyűrűk kellenek, de kis apróságokkal meglephetne, jól esne.

2018. máj. 4. 19:38
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
35%
Én szeretem élvezni az életet, és szerencsére eleget keresek, hogy jusson és maradjon is.
2018. máj. 4. 19:59
 12/36 anonim ***** válasza:
65%
Gyare hozzám, mindenből fizetem a részem. Mehetünk Hévízre, Mallorcára. Ahová csak akarsz.
2018. máj. 4. 20:01
 13/36 anonim ***** válasza:
75%

Mikor eleinte eljártatok ide-oda, akkor volt, hogy te hívtad meg valamire? Vagy mindig ő fizetett mindent? Mikor nyaraltatok vagy wellnesseztetek vagy akarmi, fizetted legalább a saját részed?

Lehet ebből lett elege....

Attól, hogy ő a férfi, meg jol keres.m meg nem kene elvarni, hogy mindent ő fizessen.

2018. máj. 4. 20:03
 14/36 anonim ***** válasza:
18%
"a kocsimba sem tankol" Te az övébe?
2018. máj. 4. 20:03
 15/36 anonim ***** válasza:
78%
Ebben egyedül a kocsis dolog volt parasztság, hogy használta, de nem tankolta meg. Az, hogy nem áraszt el wellness utakkal meg több ezer forintos kávékkal... Keress akkor egy olyan pasit, akinek ez fontos egy kapcsolatban.
2018. máj. 4. 20:09
 16/36 anonim ***** válasza:
41%
Méghogy nem vagy aranyásó, kisanyám.. Nekem volt két évig egy ilyen párom; a szeretetnyelve a pénz volt. Tényleg, Te felesben mentél vele valahova, vagy csak számolgatod, hogy mennyit keres? Gondolom minden nap otthon várja vacsora, a tiszta lakás; mert ugye ezeket Te megcsinálod az elvárásaidért cserébe? Remélem.
2018. máj. 4. 20:16
 17/36 A kérdező kommentje:

Képzeld nem takarít ki senki helyettem.

Ti idióták vagytok, nem a pénz miatt fontosak ezek, hanem a törődés miatt, nem az ára a fontos a programoknak, felőlem elmehetnénk erdőtúrára is. Konkrétan az megy, hogy állandóan ülünk itthon.

Én is vettem már neki több százezres dolgokat, szülinapjára például.

2018. máj. 4. 20:19
 18/36 anonim ***** válasza:
80%
16-os vagyok. Akkor ezesetben kihagyhattad volna pénzt a kérdésből, ha tényleg ez a fontos. Ezt már meg tudom érteni; ha frusztrál Téged.
2018. máj. 4. 20:21
 19/36 anonim ***** válasza:
33%
Ha ez ilyen kardinális kérdés számodra, miért vagy még mindig vele?
2018. máj. 4. 20:29
 20/36 anonim ***** válasza:
83%
Igaza van, én se vennék 1000 forintos kávét mert az a divat, totális pazarlás.
2018. máj. 4. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!