Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sóherség volt ez a páromtol?
A párom ma intezte az ugyeit es utkozben megállt egy kávéra(hatterstory,hogy ezt a kávét kuldtem neki 1 hete hogy megkostolnám de nem találtam még sehol) es ma vett magának egyet de azt mondja nem hozott kettot mert ahol talalta eleg draga es szolt valami ismerosenek ha lat olcsobban hozna e egyet nekem...
Ergo magatol nem sajnalta a "draga kavet" de nekem mar nem akart hozni🤔 vagy csak nekem furcsa ez? En ha tudom hogy ot erdekli valami elhozom ha meg tenyleg draga magamnak sem veszem meg....
"ma vett magának egyet de azt mondja nem hozott kettot mert ahol talalta eleg draga es szolt valami ismerosenek ha lat olcsobban hozna e egyet nekem..."
És ha nem mondta volna neked ezt az egy mondatot, most minden happy lenne kettőtök között?
Az én párom előbb hozna nekem kávét, és inkább magának nem venne mint forditva. Vond le ebből a következtetéseket. :)
Amúgy valóban nem egy nagy dolog egy kávé, de azért kicsit önzőségre vall.
Milyen kávé ez, amire megáll meginni de közben ismerős tud hozni olcsóbban? Nem tudom eldönteni, hogy szimpla kávézóba ült be, vagy valami Nespresso, Frei, Starbucks stbről beszélünk, ahol lehet venni is kapszulát/zacskót stb.
De amúgy szerintem ez nem akkora tragédia, mondom úgy, hogy én sem szeretem a sóherséget, meg általában veszünk a másiknak ezt-azt amiről tudjuk, hogy szeretné, de ha csak ez az egy alkalommal volt ilyen, akkor nem csinálnék gondot belőle, akkor ott épp így gondolta, hogy inkább beszerzi olcsóbban, ha már van erre lehetősége, amúgy meg nyilván egy drága dolog még mindig olcsóbb, mintha kettőt venne belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!