Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha szakítanak velem üzenetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szakítanak velem üzenetben arra kell válaszolni?

Figyelt kérdés
okt. 17. 08:18
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Nem kell. Ha akarsz válaszolhatsz, de aki olyan gyáva patkány, hogy üzenetben szakít, az valószínűleg azonnal le is tilt.
okt. 17. 08:27
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Visszaírhatsz hogy LOL, kb az is van akkora megcsúfolása az egykori kapcsolatnak. Üzenetben szakítani pff... Nem, az ilyennek nem kell visszaírni semmit. Inkább elkönyvelni egy hibának, látva hogy végül ennyit ért az egész ember.
okt. 17. 08:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Elég gáz üzenetben szakítani. Én ezt azért biztos megírnám magamat ismerve. :D
okt. 17. 08:35
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Nem írnék semmit, csak letiltanám (mint valószínűleg ő is megtette).
okt. 17. 08:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Tényleg van ilyen? Elképesztő.

Én már 23 éve kapcsolatban vagyok. Nem vagyok benne a mai kor szokásaiban, de ez 20 éve elképzelhetetlen volt.

okt. 17. 08:43
 6/10 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon gáz üzenetben szakítani. Én ezek után nem filóznék azon, hogy visszaírjak-e neki vagy sem. Egy gyáva kis xar az ilyen.
okt. 17. 08:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Tisztelni csak azt a kapcsolatot kell, ahol van kölcsönös tisztelet.

Mikor engem a barátnőm elhagyott, akkor ott nem csak annyi történt, hogy nem kívánt velem többet járni, és nem sokkal később összejött egy pasival, hanem cserben hagyott.

Tudta, hogy szükségem lett volna a segítségére, de otthagyott a bajban.

Ráadásul még én hülye(!) megpróbáltam vele kibékülni, aminek meg is lett a következménye...

Amit tett összességében, azzal megcsúfolt engem.

Ha tehát visszapörgethetném az időt, én az SMS-ére csak annyit reagálnék, hogy:

LMAO

Nem számít, ha megcsúfolom ezt a kapcsolatot, mert összességében egy csúfság volt!

Dacára azonban ennek, mégis így jártam jól, mert új lehetőségek és egy új világnézet nyílt meg előttem.

okt. 17. 09:32
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez 1 fokkal jobb mint a ghostolás. Legalabb igy nem bizonytalanságban vagy hogy mi van.
okt. 17. 09:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
thank u, next
okt. 17. 10:05
 10/10 anonim ***** válasza:
En is uzenetben szakitottam vele mivel szemelyesen nem tudtam mert nem eltunk egyutt es heti 2 x taliztunk. Szakitas elott mar volt 1 kis mosolyszunet csak akor még nem akartam szakitani, es mjvel nem birtam megvarni a kovi 1 hetet h tqlalkozzunk igy kenytelen voltam uzenetbe
okt. 17. 17:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!