Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 40+osan külön élni a parommal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40+osan külön élni a parommal? Nem az én döntésem miatt

Figyelt kérdés
Elsősorban 40+-osokat szeretnék kèrdezni akik valamilyen okból kifolyólag nem tudnak össze költözni a párjukkal ti ezt jól toleráljàtok? Történetesen mi a gyereke miatt nem tudunk mostanában össze költözni és ez a külön élés, az hogy egyedül kelek -fekszem engem megvisel. Nem így képzeltem vele mikor őt választottam 2 eve. Ti benne maradnátok olyan kapcsolatban ahol középkorúan hol te mész át a másikhoz hol ő hozzád. ? Csinálunk kirándulást nyaralást de olyan szörnyű érzés mikor letelik és mindenki megy külön haza.Mi a velenyetek az ilyen kapcsolatról ennyi idősen ?
okt. 16. 11:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mennyire beszéltétek át, hogy kinek mik a tervei? A gyereknek (már ha igaz) mivel van baja, a személyeddel vagy azzal, hogy az apja mást talált maga mellé? A férfi inkább szakítana ha te nem várnál tovább az összeköltözésre? És ami a legfontosabb: te inkább szakítanál ha nem költöznétek össze?
okt. 16. 13:50
 12/18 A kérdező kommentje:
11# nem ilyen kapcsolat az álmom hogy külön éljünk. Ha tudnám előre hogy ez soha nem fog változni akkor már most elhagynam
okt. 16. 14:31
 13/18 anonim ***** válasza:
12, megértelek. Kellene egy tisztázó beszélgetés, utána könnyebben dönthetsz. Határozott időpont nélkül ez csak időhúzásnak tűnik. Meg ha el is megy a gyerek, többet sosem megy apuhoz, vagy akkor neked le kellene lépned? Nem úgy tűnik, hogy ez a férfi annyira ragaszkodna a kapcsolatotokhoz. Így viszont nincs joga foglalnia téged, elvenni a lehetőséged, hogy megismerj olyat aki úgy tervez ahogy te. Mindenesetre ha szakítasz, fogadd meg magadnak, hogy nem rágódsz azon, hogy lehet, hogy egy év múlva, két év múlva, száz év múlva ő de nagyon össze akart volna költözni veled.
okt. 16. 15:41
 14/18 anonim ***** válasza:
Nálunk hasonló, de ott mindkettőnknek megvan rá az oka, hogy miért van így. Nem ideális, de egész jól belejottunk. Mondjuk inkább úgy mondanám, hogy két helyen lakunk, csak ő az egyik helyen van többet, én meg a másik helyen, de azért szoktunk egyszerre lenni ugyanott, csak nem olyan sűrűn, mint egy normál pár. Majd előbb utóbb ez is egyenesbe kerül.
okt. 17. 00:31
 15/18 A kérdező kommentje:
14# Nekem viszont nincs időm erre 5-10 èvet várni, hogy talán egyenesbe kerül egyszer. Igèret van , hogy majd jövőre. De én már nem hiszek a szavaknak csak a tetteinek és az a másik baj ezzel hogy ahogy telik az idő lelkileg egyre távolabb kerülök tőle ha ez így marad sajnos
okt. 17. 07:39
 16/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, minden válaszodból süt, hogy nem jó ez neked, nem elég, nem akarod ezt, de két éve ez megy. Nyilván a párod tudja, hogy mi az álláspontod, de sz..rik bele. Nem írtad, hogy mire vonatkozik a további egy év haladék sem.

Minek vagy akkor vele? Nem kényszerítheted, hogy szorosabb kapcsolatot akarjon, arra sem, hogy költözzön össze veled, ha nem akar. Márpedig nem akar, ezt te is tudod. Ha ultimátumot adsz, arra ígérgetés lesz a válasz...így részedről ez csak vergődés, mert úgyis maradsz, hiszen eddig is maradtál...

okt. 17. 07:52
 17/18 A kérdező kommentje:
16# Teljesen jól látod, hogy ez a kapcsolat ebben a formában kevés nekem. Tudom, hogy nem eroltethetem rá, hogy költözzön velem össze . Abból semmi jó nem sülne ki.
okt. 17. 09:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Lépj, de úgysem fogsz. 🤷🏼‍♀️
okt. 17. 10:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!