Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom azt hitte, hogy megcsalom, ezért nagyon aljas módon leckéztetett meg, szerintetek ilyesmire van bocsánat?
Ha ez igaz - azért vonom kétségbe, mert ez nagyon-nagyon gáz - akkor AZONNAL hagyd el. Az a baj, hogy ez a szitu rengeteg szempontból problémás, a kapcsolatod és a partnered rossz.
Egyrészt ezek szerint a bizalom köztetek nulla százalék, gondolj bele mt fog képzelni, a majd véletlen szembe jön az utcán egy idegen és meglátja. Leláncol a pincébe? A helyzet hogy egy párkapcsolatban is egy teljesértékű, az élete minden területén funkcionáló embernek kell maradnod, nem vonulhattok el egy lakatlan szigetre ketten. Ennek pedig a része az interakció másokkal. Ha ennyire féltékeny, és ennyire elhiszi, hogy megcsalod egy darab dolog alapján akkor konkrétan semmire sem tart ez az ember. A féltékenység - bármennyire is azt tanítja hollywood - de nem a szerelem része, hanem a bizalom hiányáé, az ember saját egójából fakad, nem a másik iránti szeretetéből. Aki nem bízik benned, azzal pedig ne építs közös életet.
Másrészt ez az egészséged olyan szintű veszélyeztetése, ami nem megengedhető. Az antibiotikum szedése nem olyan mint a vitaminé, nem szabad összevissza kapkodni. Hashajtó tablettát adni még enélkül is valami eszméletlen para dolog lenne, teljesen simán kiszáradhatsz két nap kiadós fosástól, különösen egy betegség alatt. Eleve milyen aljas ember tesz ilyet akárkivel?
Ez annyira creepy sztori, annyira pronyó dolog ilyet tenni, hogy ezek után én nem hogy a faszit hagynám el, hanem én magam kezdenék el kételkedni a józan ítélőképességemben és kezdenék el terápiára járni, hogy ugyan mi a búbánatos eget keresek én egy olyan emberrel, aki ilyenre képes? És hogy miért fontolgatom azt, hogy ezt megbocsájtsam?
"kicserélje a felírt tablettát egy hashajtó tablettával"
Egészen biztos vagyok benne, hogy önmagában ez már bűncselekménynek tekinthető. Ilyenekkel (mármint gyógyszerekkel és a másik egészségével) nem játszik normális ember! Ha vele maradsz, a későbbiekben ez csak sokkal rosszabb lesz.
Szakíts vele azonnal és jelentsd fel a rendőrségen. Hiába írod, hogy te nem szeretnél neki rosszat, neki láthatóan nem okozott problémát, hogy neked ártson. Nem bánja és újból megtenné. Nem szeret, nem tisztel téged, de láthatóan az se zavarja, amikor miatta vagy rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!