Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen bosszantó dolgokkal leckéztetnéd meg a párod, ha ?
nem leckeztetnem meg semmivel, hanem leulnek es beszelnek vele, kozolnem vele, hogy vegye ki a reszet jobban a hazimunkabol.
ha ez kesobb sem valtozna, tobbszori keresre sem, szakitanek vele es kesz.
ez a megleckeztetes es olyan dedos es primitiv dolog.
Nem teljesen értem.
Én magamat nézném. Ha nem tudok elmosogatni akkor nem mosogatok, ha eltudok, akkor mosogatok.
Fel se tűnne az, hogy a másik pl mosogat e vagy nem.
A segítséget meg nem is kérnèm, hanem a kezébe nyomnám.
Pl a tv hez beviszem a lábast hogy keverje ki a palacsintatésztát, vagy behívom a fürdőbe kezébe adnék egy kalapácsot vagy akármit hogy essen neki a mosogépnek felállítottam hozzá fér az aljához, vagy odatenném a letrát a falhoz kezébe adnám az ecsetet, vagy ilyesmi.
Folyt.
A home office ról hogy mit hisz mit nem, az nem is érdekelne, csak duguljon el ha dolgozom
A fele az enyém és?? Attól meg ha van lakásom akkor nem fogok elköltözni.
És nem kell totál idiótának nézni, én is azzal kezdtem, hogy légyszi ezt es ezt csináld meg. De ez nem használt es sok más sem. Nyilván elmenni ő sem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!