Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen bosszantó dolgokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen bosszantó dolgokkal leckéztetnéd meg a párod, ha ?

Figyelt kérdés
Nem segít semmiben nem veszi ki a részét a házimunkában. Neki a home office nem munka …. Mikor ugyanúgy ellenőrzik.
2021. nov. 24. 08:51
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Nem félek , de mivel fele fele őt sem lehet kitenni ezért mivel kb egy szar lakótársnak felel meg, így a konkret kérdésre írjon valaki.Mert mindenki erkölcsbíró, közben meg nem őt bosszantják. Más sem tűrné el nevetve.
2021. nov. 24. 09:24
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Hú de jó h összevagytok nőlve és nem ismerkedtek kifelé ebből a szarból 🤔😆
2021. nov. 24. 09:27
 13/28 anonim ***** válasza:
92%

Nem erkölcsbírók vagyunk, csak nem értjük, hogy miért azon dolgozol, hogy még rosszabb viszonyban legyél a pároddal? Ennek konkrétan semmi, de semmi értelme nincsen.

- Takarítani nem fog attól, hogy kib.szol vele. Ez 100%.

- Lehet, hogy majd ő is jól visszaleckéztet.

- Még nagyobb mocsok, bűz, retek lesz a lakásban.

- Egyre több lelki traumát okoztok egymásnak a halott, mérgező kapcsolat Frankensteint megszégyenítő életben tartásával.

És tévedsz, te pont, hogy eltűröd ezt. Nem nevetve, persze, hanem bosszankodva és sérülve. Közben azon mesterkedsz, hogyan tehetnéd a KÖZÖS életeteket még nagyobb pokollá.

Közös tulajdon. Megmondod neki, "Béla, te szarsz rám, úgyhogy itt az idő, hogy elváljanak útjaink. Fifty-Fifty, tenkjúverimács" és ennyi.

Ez az egyetlen lehetőséged a boldogságra. Minden egyéb csak önszivatás. És most gyere, érvelj le, miért is neked van igazad. :)

2021. nov. 24. 09:29
 14/28 A kérdező kommentje:

13 NEM ez volt a kérdés!!

A kérdésre feleljetek. köszönöm.

2021. nov. 24. 09:36
 15/28 anonim ***** válasza:
89%
Inkább azon gondolkozz el hogy miért őt választottad
2021. nov. 24. 09:42
 16/28 anonim ***** válasza:
91%

#14 Hiába toporzékolsz, pontosan levezettem a kérdésedet és érdemben reagáltam is rá. Fáj az igazság, mi? :)

Folytasd nyugodtan a párod "megleckéztetését". Nehogy otthagyd. Nehogy boldog legyél.

2021. nov. 24. 09:42
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Szép szavakkal próbáltad már? 🤔

A leckéztetés 100% hogy nem fog bejönni . Mégis mi lenne a lecke? Szét kened a kutyasz@art a lakásban? Ha engem leckéztetve próbálnának rá venni, még csak azért se csinálnám. Miért nem közelited másik oldalról? Olyan jó lenne ha segítenél, gyorsabban végeznénk, stb.

2021. nov. 24. 09:47
 18/28 A kérdező kommentje:

16 Nem, nem faj semmi. Egyenlőre nem lehetséges a lakás eladása, a fél lakás árából egyikünk sem jutna sehova ezért ebből kell kihozni amit lehet!!! Többet aki nem a kérdésre ir, ignorálom.

17 Írtam is ezzel kezdtem, szépen szóltam stb.

Nem rögtön szivatni akarom de ha már semmi sem használ??!!

2021. nov. 24. 09:59
 19/28 anonim ***** válasza:
75%
akkor leckeztesd csak meg, ha keptelenek vagytok megoldast talalni es keresed a kifogasokat, hogy miert nem szakitasz. attol majd biztos jobb lesz, ha letorolsz mindent a geperol, kidobalod a matchboxgyujtemenyet es kiteszed az ajto ele a cipojet. vagy megis milyen ‘megleckeztetesre’ gondoltal?! olyan szinten ostoba es gyerekes ez a kerdes, hogy ertelmezni se tudom.
2021. nov. 24. 10:03
 20/28 anonim ***** válasza:
85%

beszéld meg, hogy mi kinek a dolga. Pl. mosás az övé. Ha nem csinálja meg, te mossad el csak a saját cuccaidat, a többit borítsd az ágyába.

Ha mosogatás az övé, akkor hagyjad az edényeket felhalmozódni. Étkezés előtt csak a sajátodat mosogassad el.

2021. nov. 24. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!