Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen bosszantó dolgokkal leckéztetnéd meg a párod, ha ?
Nem erkölcsbírók vagyunk, csak nem értjük, hogy miért azon dolgozol, hogy még rosszabb viszonyban legyél a pároddal? Ennek konkrétan semmi, de semmi értelme nincsen.
- Takarítani nem fog attól, hogy kib.szol vele. Ez 100%.
- Lehet, hogy majd ő is jól visszaleckéztet.
- Még nagyobb mocsok, bűz, retek lesz a lakásban.
- Egyre több lelki traumát okoztok egymásnak a halott, mérgező kapcsolat Frankensteint megszégyenítő életben tartásával.
És tévedsz, te pont, hogy eltűröd ezt. Nem nevetve, persze, hanem bosszankodva és sérülve. Közben azon mesterkedsz, hogyan tehetnéd a KÖZÖS életeteket még nagyobb pokollá.
Közös tulajdon. Megmondod neki, "Béla, te szarsz rám, úgyhogy itt az idő, hogy elváljanak útjaink. Fifty-Fifty, tenkjúverimács" és ennyi.
Ez az egyetlen lehetőséged a boldogságra. Minden egyéb csak önszivatás. És most gyere, érvelj le, miért is neked van igazad. :)
13 NEM ez volt a kérdés!!
A kérdésre feleljetek. köszönöm.
#14 Hiába toporzékolsz, pontosan levezettem a kérdésedet és érdemben reagáltam is rá. Fáj az igazság, mi? :)
Folytasd nyugodtan a párod "megleckéztetését". Nehogy otthagyd. Nehogy boldog legyél.
Szép szavakkal próbáltad már? 🤔
A leckéztetés 100% hogy nem fog bejönni . Mégis mi lenne a lecke? Szét kened a kutyasz@art a lakásban? Ha engem leckéztetve próbálnának rá venni, még csak azért se csinálnám. Miért nem közelited másik oldalról? Olyan jó lenne ha segítenél, gyorsabban végeznénk, stb.
16 Nem, nem faj semmi. Egyenlőre nem lehetséges a lakás eladása, a fél lakás árából egyikünk sem jutna sehova ezért ebből kell kihozni amit lehet!!! Többet aki nem a kérdésre ir, ignorálom.
17 Írtam is ezzel kezdtem, szépen szóltam stb.
Nem rögtön szivatni akarom de ha már semmi sem használ??!!
beszéld meg, hogy mi kinek a dolga. Pl. mosás az övé. Ha nem csinálja meg, te mossad el csak a saját cuccaidat, a többit borítsd az ágyába.
Ha mosogatás az övé, akkor hagyjad az edényeket felhalmozódni. Étkezés előtt csak a sajátodat mosogassad el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!