Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha az anyós nem enged bejelent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az anyós nem enged bejelentkezni a lakásba, abból milyen problémánk lesz ha születik közös gyermekünk?

Figyelt kérdés
Külön élünk tőle, egy városban, de a férjem lakását mivel ő segítette megvenni, haszonèlvezet van rajta az anyós javára. Így a lakcím kártyához, mármint ahhoz hogy bejelentkezzek oda ahol valójában élek, az ő alá írása kell nem a férjemé. Ezt megtagadta. 10 hónapja vagyunk házasok, én jelenleg szüleimhez vagyok bejelentve, szintén ugyanaz a város de más környék. Azt olvastam ha babánk születik ő automatikusan az anya lakcímét kell hogy kapja. De akkor ki lesz a védőnőnk és a gyermekorvosunk? A bejelentett lakcím szerinti illetékes védőnő eljön ide hozzánk másik lakcímre? Illetve majd óvodánál gond lesz, hogy akkor a gyermek melyik városrészhez tartozik?
okt. 10. 20:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A férjed mit válaszolt ezekre a kérdéseidre?
okt. 10. 21:10
 2/10 anonim ***** válasza:
8%
Lakj a sajátodban!
okt. 10. 21:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Követem
okt. 10. 21:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az újszülött első lakóhelyeként a szülők nyilatkozata alapján az anya vagy az apa lakóhelyét, ennek hiányában tartózkodási helyét az anyakönyvvezető jelenti be
okt. 10. 22:14
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
Ott laksz egyébként? 10 hó után úgyis korai a gyerek. Engem jobban aggasztana, hogy direkt keresztbe tesz neked. Anyudnál laksz, akkor elvileg. Védőnőt nem választhatsz, de dokit igen.
okt. 11. 06:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A valos lakhely alapjan kapsz vedonot

Dokit valaszthatsz

Tokmindegy be vagy e jelentve. Lenyulatkozod h az apa vagy az anya lakcime legyen.

okt. 11. 06:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne nyilatkozz!

Kapja a te lakcímedet mindenképp! Ezek alapján, lehet, hogy hamar szétmentek a gyerek apjával, jól fog még jönni, hogy nem oda vagytok bejelentve.

Illetve ha a gyereket oda jelented be, te meg maradsz a mostani lakcímen, simán kirakat téged, de a gyereket nem viheted csak úgy el a bejelentett lakcíméről.

okt. 11. 09:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom 7-eshez. Legyen csak a te címeden a gyerek állandóra. Hidd el, ha ilyen az anyós, még elkezd machinálni a cimekkel. Így meg nem lesz probléma, ha menni kell a gyerekkel.
okt. 11. 12:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha a férjed és a baba nem egy címre vannak bejelentve, nem fogja megkapni a pótszabit, ami a gyerekek után jár. Legalábbis nálunk a HRen ezt mondták.

Mivel indokolja a kedves mama ezt a tilalmat?

okt. 11. 12:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló kérdésére adott válaszodra én is nagyon kíváncsi lennék, kérdező!

Nekem ha anyám ezt csinálta volna, az tuti, hogy abban a pillanatban adom vissza a kulcsot. Ez így nem segítség, hanem totális kontroll. Nem a tulajdoni lapra akartad volna magad felvezettetni, hanem csak egy ideiglenes lakcím kellett volna.

okt. 11. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!