Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alaptalanul sértődtem meg, ha a feleségem inkább a szüleinél alszik a gyerekkel?
Hogy a kérdésre válaszoljak, szerintem normális, hogy a szüleinél akar aludni, ne legyél az a tipikus puffogó proli figura, aki a feleségét el akarja marni a rokonaitól.
Ennek a házasságnak is annyi.
Ilyen volt a volt ferjem is es a baratnőm volt ferje is.
Ja persze nem akarod elmarni, de csak pár órát üljön ott, azaz estig.
Gondolhatod, hogy reg nem latta őket nem akar veled szallodaba vonulni este.
Nem lesz semmi bajod a szallodában. Ne félj
Ez a múltbeli sérelemtől függ. Nem mindegy, hogy a halálodat kívánták vagy mittudomén, össuevesztetek, mert tettek egy béna megjegyzést a munkádra.
Nézd, azért, mert te nem bírod őket, a feleségednek még a szülei. Te is csak mondod, hogy hasonló helyzetben megértenéd, amúgy meg francokat, a te szüleiddel te is elfogult lennél, és attól még esetleg szeretnél náluk aludni.
Nem tudom, mi az a nagy sérelem, de érdemes átgondolni, felesleges-e ilyen családi balhékkal terhelni az életeket, már csak azért is, mert elhöhet a perc, mikor a feleséged azt mondja majd, ha te nem mész az ő családjához, ő sem a tiédhez.
Mivel te nem akarod látni őket (tehát fogadnának, ha mennél), jogos. Ha ők nem akarnának beengedni, akkor lenne igazad szerintem, mert akkor a feleségednek azzal kellene kifejezni, hogy melletted áll, hogy bár meglátogatja őket, de téged sem hagy magadra.
Felnőtt ember vagy, csak kibírsz egy éjszakát egyedül!
A volt férjem is folyton sértődött volt es mar odajutottam, hogy anyammal titkon beszéltem a kertből.
Még azt is kérdezte, hogy mit beszelek anyammal ha itt van nekem ő?
Csak azt sajnalom, hogy nem váltam hamarabb
Teljesen normális hogy a ritkán látott szüleinél akar aludni egy napot.
Felsz talán a sötétben egyedül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!