Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Alaptalanul sértődtem meg, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alaptalanul sértődtem meg, ha a feleségem inkább a szüleinél alszik a gyerekkel?

Figyelt kérdés
Mindketten romániából származunk, de más-más városból, és már 7 éve magyarországon élünk. Úgy terveztük, hogy idén a román tengeren nyaralunk, és útközben meglátogatjuk mindkettőnk családját. Csakhogy én múltbéli sérelmek miatt nem vagyok hajlandó a szüleinél aludni, és mégcsak találkozni sem akarok velük. Viszont az ellen semmi kifogásom, hogy a nejem és a gyerek meglátogassák az öregeket. Úgy gondoltam, hogy én majd napközben elcsövezek a városban, amíg a család apósoméknál van, estére pedig kiveszünk egy szobát valahol, másnap pedig folytatjuk az utunkat tovább. Csakhogy a feleségem a szüleinél akar aludni a gyerekkel, és hidegvérrel egyedül hagyna a szállodában. Fordított esetben, ha ő nem jönne ki az én szüleimmel, akkor nekem eszembe sem jutna anyáméknál aludni, míg ő egyedül lenne egy szállodában.

jún. 23. 16:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
39%

20

👍✌️👏 Igazi jó nő vagy!

jún. 23. 19:31
 22/25 anonim ***** válasza:
36%
Ja, te a párod mellé állsz, aki majd 2-3 éven belül otthagy egy vékonyabb, vagy szebb nőért, aztan pisloghatsz a nagy kiállásoddal!
jún. 23. 19:32
 23/25 anonim ***** válasza:
43%

22

Csalódott, átvágott, elhagyott elvált nő vagy ugye? 😆

jún. 23. 19:36
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
Miért híztál el? Figyelsz a vonalaidra, nincs ez. Te kezdtél el személyeskedni.
jún. 23. 19:37
 25/25 anonim ***** válasza:
39%
Ha nő lennél, azt mondanám, hogy egy hisztis picsa vagy...
jún. 23. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!