Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg bunkóság azt kérni, hogy öltözzön fel jobban, ha valaki nálunk van?
Akár barát, akár a család egy tagja, ha valaki nálunk alszik(a nappaliban a kanapén), a barátnőm ugyanúgy csinál mindent. Ami nem lenne baj, csaj ő elég lenge öltözékben alszik, és halál lazán járkál úgy alvás előtt, reggel. És hát ő úgy alszik, hogy világos rózsaszín, pántos haspóló, bugyi, és így ennyi.
Lehet velem van a baj, de nem értékelem, hogy így mutatkozik bárki előtt is. Nem kicsit kellemetlen, ha egy ilyen után azt kell hallgatni egy havertól, hogy hú de jó segge van a barátnőmnek, milyen jól áll neki az a bugyi....
Meg nem csal, meg minden nap így mászkál, akkárki van itt, akár akkor is, ha senki, szóval nem olyan fura. Csak na, ne nézze már az anyámtól kezdve a barátaimig mindenki a fenekét.
Viszont a barátnőm szerint túlreagálom a helyzetet, nincs ebbe semmi. Féltékeny vagyok. Szerinte túlzás azt kérni, hogy vegyen fel egy nadrágot, ha vendég van, és kimegy a szobából este.
"Ha nem tetszik akkor foglalj szállást a vendégjeidnek valahol."
Az a közös baráti társaságunk. Vagy a családom, esetleg az ő családja (bár ha az anyja van itt, akkor NÉHA vesz fel nacit). Nem mindig én hívok vendéget, sőt.
"Nehogy már ő alkalmazkodjon a te haverjaidhoz a saját házában."
Ez a közös otthonunk, azzal meg ne jöjjünk már, hogy kinek a nevén van. Megjegyzem, 100%-ban az enyémen, de nem ez a lényeg, ő is otthon van, nekem meg eszembe nincs azzal jönni, hogy "amíg az én házamban laksz", de tényleg, egy nadrágot vegyen már fel, ha van itt valaki.
"Bocsánat, de annyira nem örülök annak, hogy ha nálunk van valaki, akkor nézegetheti a barátnőm fenekét."
Te választottad barátnak. Gondolom te is ilyen hányadék pasika vagy.
Hidd el, az ilyen mindenben megnézi a barátnőd seggét. De téged ez vonz ezek szerint.
#22 És azzal semmi gondom nincs, amilyenek a barátaim(akik amúgy a barátnőmnek is a barátai). A baráti társaságunkban alapvetően beleférnek a kétértelmű megjegyzések, mindenki mond ilyet mindenkinek nálunk. Tök poén.
Csak valahogy az nekem nincs egy polcon, hogy most az én seggem a poén tárgya, amikor farmerban vagyok, vagy a barátnőm segge, mert tangában mászkált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!