Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg bunkóság azt kérni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg bunkóság azt kérni, hogy öltözzön fel jobban, ha valaki nálunk van?

Figyelt kérdés

Akár barát, akár a család egy tagja, ha valaki nálunk alszik(a nappaliban a kanapén), a barátnőm ugyanúgy csinál mindent. Ami nem lenne baj, csaj ő elég lenge öltözékben alszik, és halál lazán járkál úgy alvás előtt, reggel. És hát ő úgy alszik, hogy világos rózsaszín, pántos haspóló, bugyi, és így ennyi.

Lehet velem van a baj, de nem értékelem, hogy így mutatkozik bárki előtt is. Nem kicsit kellemetlen, ha egy ilyen után azt kell hallgatni egy havertól, hogy hú de jó segge van a barátnőmnek, milyen jól áll neki az a bugyi....

Meg nem csal, meg minden nap így mászkál, akkárki van itt, akár akkor is, ha senki, szóval nem olyan fura. Csak na, ne nézze már az anyámtól kezdve a barátaimig mindenki a fenekét.

Viszont a barátnőm szerint túlreagálom a helyzetet, nincs ebbe semmi. Féltékeny vagyok. Szerinte túlzás azt kérni, hogy vegyen fel egy nadrágot, ha vendég van, és kimegy a szobából este.

okt. 3. 23:42
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

#2 A legtöbb baráti összejövetel(amúgy a barátnőmmel baráti társaságunk közös) nálunk van, mert mi lakunk az erre legalkalmasabb helyen. Aki hazamenne, az tőlünk tud a legkönnyebben, nincs random lakótárs sem.

#4 Én kértem a barátnőmet, hogy változtasson. A közös otthonunk, nem csak az övé. Bocsánat, de annyira nem örülök annak, hogy ha nálunk van valaki, akkor nézegetheti a barátnőm fenekét. Nem is mondom, hogy alváshoz öltözzön be jobban, de azért nem lenne olyan nehéz felkapni egy nadrágot, ha kimegy a mi szobámnkból...

Basszus, azért a fehérnemű nem fürdőruha. Szerintem jó lenne, ha csipkés bugyiban inkább nem járkálgatna mások előtt. Ehelyett az van, hogy felkel, kitalálja, hogy reggelit/kávét főz, addig meg lehet nézni...

okt. 4. 07:36
 12/28 anonim ***** válasza:
94%
Ha valoban ezt csinalja, akkor vagy elvezi, hogy mutogatja magat vagy pedig annyira proli, hogy tojik bele. Esetleg mindketto.
okt. 4. 08:13
 13/28 anonim ***** válasza:
30%
Kedves kérdező, mondok egy tuti tippet amivel leszoktathatod. Ha van egy jobb seggű csaj a társaságba hívd meg őt is hogy aludjon ott a többiekkel, akkor a barátnőd mindjárt megtalálja a nadrágját nyugi!:)
okt. 4. 08:18
 14/28 anonim ***** válasza:
53%

Most nem azért, de talán a saját otthonában ne kelljen már csadorba öltöznie szerencsétlennek...

Inkább azt kellene átgondolni, hogy tényleg jól van az, hogy boldog-boldogtalan ott csövezik nálatok? Kiváltképp a primitív kanos hülyéket.

okt. 4. 08:34
 15/28 anonim ***** válasza:
63%

Két dolog:

1) nem kontrollálhatod, hogy mit vesz fel, illetve próbálhatod, de nem fog örülni neki

2) ha ez a lenge öltözködés téged zavar és frusztrál, akkor KELL neki szólnod erről.

Normális kapcsolatban neki a 2-re kellene befogadóan reagálnia, és felöltözni.

A különbség nem kardinális, a tálalás módja más, na meg persze az, hogy ő hajlandó-e kiiktatni egy rendszeresen fennálló frusztrációt okozó szituációt tök egyszerűen.

Ha nem, akkor képzeld milyen egyéb problémák lesznek az élet egyéb területein.

okt. 4. 08:48
 16/28 anonim ***** válasza:
73%

14

Senki nem mondta, hogy garboban legyen, de akkor is bunkosag pl a parja szulei elott egy szal tangaban maszkalnia a lakasban. Hihetetlen, hogy ezt magyarazni kell valakinek…

okt. 4. 09:20
 17/28 anonim ***** válasza:
30%

Nőt kontrollálni bármilyen szinten?

Kérdező, ha barátnőd úgy dönt, ezentúl pucér lesz egész nap, de még az utcán is, fogadd el, különben jönnek liberálisék, és fel lesznek háborodva.

Amúgy tömören és röviden: bolsi nő=kuka.

De ez sok válaszból is látszik.

okt. 4. 09:30
 18/28 anonim ***** válasza:
54%
Engem is zavarna ha a párom boxerben mászkálna. Szerintem semmiből nem tart felvenni egy kis lenge csepp anyag alvós nadrágot ha kimegy. De mivel megkérted rá így figyelembe kene vennie azt is hogy téged zavar. Plusz azért gondolom nem minden héten alszik nálatok valaki. Amugy teljes mértékben azon a parton vagyok, hogy öltözködjön mindenki úgy ahogy akar, de azért ilyen esetben ez nem tartozik mindenkire
okt. 4. 10:36
 19/28 anonim ***** válasza:
37%

Otthon van. Ha nem tetszik akkor foglalj szállást a vendégjeidnek valahol.

Nehogy már ő alkalmazkodjon a te haverjaidhoz a saját házában. Ha nálam játszanád ezt el, repülnél az ingyenélő haverjaiddal együtt

okt. 4. 10:47
 20/28 anonim ***** válasza:
74%
Tehat utolso, ha te egy szal semmiben alszol a paroddal es vendegek jonnek hozzatok, mondjuk a te vagy az o csaladja, akkor is egyszal csocsben maszkalsz elottuk? Jo proli vagy. Ez nem alkalmazkodas vagy nem alkalmazkodas kerdese, ez egyszeru illem. Ugyanugy, ahogy az ember munkahelyre sem vesz fel picsagatyat vagy nem megy etterembe kilogo mellel. Nokent nem ertem ezt a fajta gondolkodasmodot.
okt. 4. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!