Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fognak a férfiak meghúzni egy vonalat és azt mondani a cicababáknak, hogy eddig és ne tovább?
Gondolok itt arra, hogy sok férfi mindent meg ad egy ilyen nőnek anyagilag csak, hogy vele legyen. Maguk fölé helyeznek egy ilyen nőt. Emiatt elszaporodtak a pénzéhes, érdek nők akik látják, hogy mindent megkaphatnak puncival. Manapság már dunát lehetne velük rekeszteni, persze a női nem ezt próbálja elbagatelizálni.
Mikor húznak már meg egy vonalat a férfiak és mondják azt, hogy hiába vagy szép, van mű melled stb.. ez nem lesz elég arra, hogy mindent megkapjál. Neked is intelligensnek és kedvesnek és őszintének kell lenned.
Pusztán a külső nem elég úgyhogy te is tegyél bele a kapcsolatba ugyan annyit mint én és ne mindig a könnyebbik végét fogd meg a dolgoknak.
"Biztos vannak valahol normálisak szép arcal csak senki sem tudja hol vannak."
És te helyes pasi vagy? Mert nem túl helyes és csóró pasiként milyen alapon várod el? És még a nőket nevezed felszínesnek :D
20#
Azért a nyalják ki a seggemet és királynőként bántanak velem meg a szép arcú barátnőt, feleséget akarok között van egy kis különbség.
Az elöbbihez kell rengeteg pénz, türelem, elnézés és gyakorlatilag a férfi egy cseléd vagy udvari bolond szerepben van és a nőt kell szórakoztatni napi 12 órában.
A másodiknál a férfi egy olyan nőt szeretne aki tetszik neki.
Melyiknek kell 100x több erőfeszítést bele adnia??
Ja a férfinak, de,az kit érdekel és mi nők járjunk jól..
Undorító ez a gondolkodás
21#
Képzeld többen mondták, hogy jóképű vagyok.
És volt olyan aki megirta smsben, hogy mivel nincs lakásom ezért vége. Igaz, hogy ő a nagymamájától örökölt egy házat és csak azért van neki, de az kit érdekel. Végezetül oda írta, sajnálja pedig nagyon tetszek neki..
És ez egy nálam idősebb nő volt, tehát eleve már leadtam az igényeinből, de még így se..
Igazságos ja nem, de kit érdekel a nőnek járjon a kedvezmény és tagadjuk le..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!