Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már rosszul vagyok a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már rosszul vagyok a férjem viselkedésétől. Rengeteg problémám van. Gyerek, munkahely, egészség…nem megoldást várok tőle, csak szeretném ha meghallgatna, de amint elkezdem mondani, kiakad! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hogyan beszélhetném meg vele a problémáim? Hogyan vehetem rá hogy emberszámba vegyen? Persze mikor szexelni akar akkor nagyon rendes. Aztán meg minden folytatódik előröl. Mindig megkapom hogy az agyammal van gond. Nem vagyok rendes. Már kezdem elhinni neki. Borzasztóan szomorú vagyok ez miatt, mert nem ilyen nőnek hittem magam. Nem ilyen életre vágytam, és nem ilyen férjre. Nem tudom hol csúszott el ennyire az életem. De ha már így alakult a legjobbat próbálom belőle kihozni. De a férjemmel nem lehet! Semmibe nem partner. Gyereket szépen neveli. De velem nem bánik szépen. Az hogy fogdos, tapogat meg mindig valami perverz idiótaságot magyaráz az nekem nem szép bánásmód. Sokkal inkább idegesítő. De még ezért se szólnék ha néha meghallgatna. Annyira fel akarok “állni”, mert úgy érzem a gödör alján vagyok. Volt már így valaki. Mit tegyek? Úgy el vesztem most.

jún. 3. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:
44%

Nem akarok mégegyet beléd rúgni, ha a földön vagy, ne érts félre: hogy sikerült egy ilyen balf@szt összeszedned? Az elejétől ilyen volt? Mi változott?

Egyáltalán akarsz még ezen javítani? Mert ha nem szándékozol, minél előbb véget vetsz ennek a szenvedésnek, annál jobb.

jún. 3. 21:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Dehogyis. De itt a gyerek. Előtte soha nem veszekszünk, és ő ebből az egészből nem is észlel semmit. Így az ő kis lelki világát nem tenném tönkre egy szétszakadt családdal. Tudom az is fontos, hogy én hogy vagyok, hogyan érzem magam. De nekem a kisfiam az első, és még ő azzal van hogy apa, anya boldog addig megpróbálok mindent megtenni a házasságért. Nem miattam, nem a férjemért, a gyerekért!
jún. 3. 21:35
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Az a gyerek úgyis érzékeli, hogy valami nincs rendben és ha nagyobb lesz meg is fogja érteni, de lehet látni is fogja, hogy összever téged az apja. Lehet ő jó apa akkor is ha elválsz. A gyermek nem jó kifogás.
jún. 3. 21:52
 4/8 anonim ***** válasza:
78%

Ez a csináld magad mozgalom. A legtöbb pasi vmi gyepes sz.r öregeknél is látom. Általában a nők a szervezők mindent ők intéznek még ház se lenne ha a nő nem lenne az szervezi meg még a közüzemik befizetését is, a család is a nő miatt van egyaltalán egyben, a pasik meg csak dolgozni tudnak és jattolni(valamelyik ezt se).

De ők irigylik az anyáknapját és nőnapot(mert azt se rudja egyikse mi súly van mindez mögött) éshát őket is ünnepelni kell.

jún. 3. 21:57
 5/8 anonim ***** válasza:
66%

1. Mivel csak a te oldaladról ismerjük a történeted, ezért hiba lenne ez alapján bármit is javasolni. De olyan nincs, hogy csak a másik fél a hibás!

2. Ha elmondod egy férfinak a problémádat, akkor ő azt meg akarja oldani. Ha olyan a problémád (pl. munkahely), amit csak te tudsz megoldani, akkor őt csak stresszeled ezzel, mert ő semmit nem tud tenni. Ugyanez a helyzet, ha elmondja, hogy szerinte mi lehet a megoldás, de nem azt teszed.

Segíséget kérhetsz férfitől, de a saját problémáidat nem öntheted a nyakába, hogy ne neked kelljen cipelni.

3. Nem a gyerek a legfontosabb! És nem megjátszani kell a jó családot. A gyerek csak egy eleme a családnak. Ha első a gyerek, akkor ez azt jelenti, hogy ő soha sem lehet első, semmiben. Ő neked már nem fontos. A családban (ti) hárman vagytok. Ennek kell első helyen lennie, nem a gyereknek. Egy férfi sem akar 18+ évig szolga lenni.

jún. 4. 01:30
 6/8 anonim ***** válasza:
24%
Ugyanígy vagyok 18 éves kapcsolatban. Válni nem akarunk mert családként jól funkcionálunk. Egy gyerekünk van, de már 15 éves. Nekem is, és Neki is van "szabadidő" partnere. Az én szeretőm igazi lelkis pasi, akivel mindent megtudunk beszélni.
jún. 4. 06:44
 7/8 anonim ***** válasza:
40%

Aki ennyire gyűlöli a férfiakat, meg általánosítja őket mint itt néhány hozzászóló, miért nem kezdtek egy leszbikus kapcsolatba?

Nagyon irritáló itt folyton azt olvasgatni néhány nőtől, mennyire selejtek vagyunk, meg "gyépések"

jún. 4. 08:52
 8/8 anonim ***** válasza:
47%

Nagyon irritáló itt folyton azt olvasgatni néhány nőtől, mennyire selejtek vagyunk, meg "gyépések"

Legalább helyreáll egy kicsit az oldal egyensúlya

Mi is pont ugyanezt hallgatjuk a sok incel kérdés alatt

jún. 4. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!