Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon működhet egy ilyen kapcsolat?
Van egy exbarátom, aki már egyáltalán nem érdekel engem. Sőt, igazából régebben sem érdekelt nagyon, de ma meg pláne nem. Együtt voltunk kb. 2 évet, aztán szakított azzal az ürüggyel, hogy túlságosan különbözünk, pff...
Pár hónap múlva összejött egy zakkant nővel, aki azt hiszi, hogy az állatok is emberek. Kutyákat, macskákat a házban tartanak, azok bent alszanak az ágyban, mindenféle állatvédelmi cuccokon vesz részt, stb. Exbarátom is elment teljesen ebbe az irányba, együtt keresnek pl. eltűnt kutyákat, befogadnak és ellátnak kidobott macskákat, kicsit olyan szánalmasnak érzem...
Ne értsetek félre, az exem egyáltalán nem érdekel, de hogy változhat meg valaki ennyire? Korábban még macskája sem volt, most meg arról posztol, hogy a kutyájukat betanítja idióta trükkökre...
Vajon mikor fog szakítani a csajjal azért, mert nagyon különböznek?
" Együtt voltunk kb. 2 évet, aztán szakított azzal az ürüggyel, hogy túlságosan különbözünk, pff..."
Ez nem ürügy volt lelkem, hanem a valóság.
Hány éves vagy Kérdező? Lehet, hogy még nem találtad meg az igazit... vagy túl fiatal vagy még egy kapcsolat fenntartásához.
Ne búsulj, ne aggódj! Eljön majd még a Te időd is!
"Van egy exbarátom, aki már egyáltalán nem érdekel engem."
Látjuk. :)
"Sőt, igazából régebben sem érdekelt nagyon"
Gondolom emiatt szakított veled. :)
Hagyd őket békén szerintem, láthatóan nekik így jó. Talán most találta meg az igazi célját, és amúgy ez egy klassz dolog, hogy állatvédelemmel foglalkoznak.
Nyugi, hamarosan te is megtalálod majd a párodat! Nem jó nyomozni az exek után, tök sok energiába kerül. Persze ilyenkor szeretnénk valami "elégtételt" kapni, dehát ez nem mindig teljesül...
Jobb előrefelé nézni:) Biztos jön majd az igazi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!