Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy 25 éves srác és egy 33 éves nő kapcsolata?
Mostanság valami divat lett, hogy mások történeteit, ami részben megtörtént, átpingálva (sajnos csak halovány másolat a valóságnak) tesznek ki kérdéseket, csak ippeg a szerepeket megcserélve. Ez mostanába újdonság? vagy ez a divat, vagy lemaradtam valamiről?
Kérdező-a valódi történet jobb, el sem tudod képzelni mennyivel jobb-volt. De mivel nem voltál benne, ezért lősz olyan bakikat, hogy az egész valóságtól oly távol állsz mint Makó Jeruzsálemtől.
1.
Hogy jönne amúgy össze a sorozatkérdezői ranghoz szükséges napi 10-15 kérdés? Nem lehet egyszerű minden félórában kiírni egy újat, vagy újnak látszót.
14-15000 Ft az átlagos hotelár, de ennél olcsóbban is van.
Ehhez nem kell albérlet.
Néha hosszú hétvége vidéken, néha 2 éjszakára kiveszel egy szobát otthon.
Néha meg nála vagytok.
4-esnek. Nemcsak az alkalmi találkákról lenne szó. Szerinte meg szerintem is jót tenne ha önmagam ura lehetnék kicsit. Ha úgy van akkor nyilván majd összeköltözünk. Csak így mindig tudnánk találkozni. Egy városba költözöm vele.
A többiek nem tudom miért nem tudnak normálisan válaszolni. Életemben ha 6 kérdést feltettem akkor lehet sokat írok.
5: Jó, de ez egy hosszútávú projekt, a párkapcsolat meg már itt van.:) Gondolom, nem ér rá a randihelyszín még 3-4 évet...:)
És az tuti nem jó, ha az ő fészkébe tervezed minden alkalommal, szerintem max. 20-30%-ban tedd csak, mert nem lesz egyenrangú, és ezáltal nem lesz szerelmi kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!