Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom aztmondta egy ismerősé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom aztmondta egy ismerősének hogy a jó csajok úgyis megcsalják ne legyen olyannal. De nekem rosszul esett mert így olyan mintha velem is csak azért lenne mert csúnya vagyok. Vagy csak én reagalom túl?

Figyelt kérdés
szept. 23. 11:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a párodon kívül mindenkinek így jön le. Kicsit surmó ez a hozzáállás tőle, bele se gondol mi jön ki a száján... :( eléggé piroszászló
szept. 23. 14:08
 12/23 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem baromi kiabrandito, ha a parom burkoltan vagy nem burkoltan, de kozli, hogy amugy nem en vagyok szamara a legszebb. En nem tudom oszinten, hogy hogy lehet valakivel hosszu evekig kapcsolatban lenni, hogy ezer masik embert vonzobbnak talalsz, mint a parod. Ez nagyon megalazo, nekem biztos nem kene olyan ferfi, aki ugy gondolja, hogy okes vagyok, de azert vannak tolem ezerszer szebb nok.
szept. 23. 14:16
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Amugy ez tenyleg egy tipukus ferfi szobeszed amit azok a pasik mondanak akiket elhagyott egy szep no.

A parod hogy banik veled kerdezo? Fogadok nem ugy, mint egy “hercegnovel”. Gondolom neked eleg durvan kompromisszumokat kell kotni es te engedsz tobbszor es tobbnyire a felezgetes stb megy? Mert nekem az jon le te a hasznos baratno vagy aki atlagos neki kulsore, nem kell lenyugozni es biztosan megmarad mellette, mert egy altala szep noert kuzdeni kellene.

szept. 23. 16:26
 14/23 anonim ***** válasza:
92%
Én rettenetesen felháborodnék, és haragudnék magamra, amiért ennyire félre ismertem a páromat és most kell kiderulne, mennyire egy sekélyes ember. Számomra ez végtelenül primitív gondolkodásra váll, ami alapján szerinte a külső határozza meg egy ember személyiségét. Ráadásul ezzel azt is elismerné, hogy engem meg rondának tart. Hát remek.
szept. 23. 21:34
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

"A párom aztmondta egy ismerősének hogy a jó csajok úgyis megcsalják ne legyen olyannal."

Csak őt, vagy az összes férfit? :D

szept. 24. 09:51
 16/23 A kérdező kommentje:

Hát külsőre ő kicsit túlsúlyos de engem sose zavart így fogadtam el, egyszer nem mondtam neki, szóval ez így kicsit szarul esett tőle. Mindig aztmondja hogy a nők csak megalázzák meg nem kell senkinek. Egy hete vagyunk együtt egyébként szóval elég friss kapcsolat és már ez van...

És nagyon féltékeny mindenkire

szept. 24. 23:14
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy hete a párod? Kérdezz rá, hogy hogyan értette, amit mondott. Ne vedd a lelkedre.
szept. 25. 12:17
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy hete a parod es mar ez van? Nem szeret teged, nem tetszel neki, nincs onbizalma, nem tisztel. Mit akarsz egy ilyen embertol? Minek o neked ? Hogy a te onbizalmad is romokban legyen? Mar most kezdi szisztematikusan tonkretenni, holott csak egy hete vagytok egyutt.
szept. 25. 12:27
 19/23 anonim ***** válasza:
16# Én a 7-es vagyok. Az én párom is duci, és szerintem a saját önbizalomhiányát vetítette ki ezzel rám, nálatok is ugyanez lehet. De olvasom még csak egy hete vagytok együtt, szerintem kérdezz rá, mégis hogy értette ezt.
szept. 25. 14:01
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Kib@sztad már, ugye?
okt. 12. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!