Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom aztmondta egy ismerősének hogy a jó csajok
úgyis megcsalják ne legyen olyannal. De nekem rosszul
esett mert így olyan mintha velem is csak azért lenne mert
csúnya vagyok. Vagy csak én reagalom túl?
Szerintem a párodon kívül mindenkinek így jön le. Kicsit surmó ez a hozzáállás tőle, bele se gondol mi jön ki a száján... :( eléggé piroszászló
szept. 23. 14:08
Szerintem baromi kiabrandito, ha a parom burkoltan vagy nem burkoltan, de kozli, hogy amugy nem en vagyok szamara a legszebb. En nem tudom oszinten, hogy hogy lehet valakivel hosszu evekig kapcsolatban lenni, hogy ezer masik embert vonzobbnak talalsz, mint a parod. Ez nagyon megalazo, nekem biztos nem kene olyan ferfi, aki ugy gondolja, hogy okes vagyok, de azert vannak tolem ezerszer szebb nok.
szept. 23. 14:16
Amugy ez tenyleg egy tipukus ferfi szobeszed amit azok a pasik mondanak akiket elhagyott egy szep no.
A parod hogy banik veled kerdezo? Fogadok nem ugy, mint egy “hercegnovel”. Gondolom neked eleg durvan kompromisszumokat kell kotni es te engedsz tobbszor es tobbnyire a felezgetes stb megy? Mert nekem az jon le te a hasznos baratno vagy aki atlagos neki kulsore, nem kell lenyugozni es biztosan megmarad mellette, mert egy altala szep noert kuzdeni kellene.
szept. 23. 16:26
Én rettenetesen felháborodnék, és haragudnék magamra, amiért ennyire félre ismertem a páromat és most kell kiderulne, mennyire egy sekélyes ember. Számomra ez végtelenül primitív gondolkodásra váll, ami alapján szerinte a külső határozza meg egy ember személyiségét. Ráadásul ezzel azt is elismerné, hogy engem meg rondának tart. Hát remek.
szept. 23. 21:34
"A párom aztmondta egy ismerősének hogy a jó csajok úgyis megcsalják ne legyen olyannal."
Csak őt, vagy az összes férfit? :D
szept. 24. 09:51
16/23 A kérdező kommentje:
Hát külsőre ő kicsit túlsúlyos de engem sose zavart így fogadtam el, egyszer nem mondtam neki, szóval ez így kicsit szarul esett tőle. Mindig aztmondja hogy a nők csak megalázzák meg nem kell senkinek. Egy hete vagyunk együtt egyébként szóval elég friss kapcsolat és már ez van...
És nagyon féltékeny mindenkire
Egy hete a párod? Kérdezz rá, hogy hogyan értette, amit mondott. Ne vedd a lelkedre.
szept. 25. 12:17
Egy hete a parod es mar ez van? Nem szeret teged, nem tetszel neki, nincs onbizalma, nem tisztel. Mit akarsz egy ilyen embertol? Minek o neked ? Hogy a te onbizalmad is romokban legyen? Mar most kezdi szisztematikusan tonkretenni, holott csak egy hete vagytok egyutt.
szept. 25. 12:27
16# Én a 7-es vagyok. Az én párom is duci, és szerintem a saját önbizalomhiányát vetítette ki ezzel rám, nálatok is ugyanez lehet. De olvasom még csak egy hete vagytok együtt, szerintem kérdezz rá, mégis hogy értette ezt.
szept. 25. 14:01
okt. 12. 22:19
Kapcsolódó kérdések: