Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen kiábrándultam a barátnőmből. Csúnya dolog ilyet mondani, de konkrétan “unom” . Mi lenne a megoldás?
Én 21 ő 23 éves egy éve vagyunk együtt . Mindketten egyetemisták vagyunk. Megbeszélni vele a dolgokat nem lehet. A problémák a következők:
- igénytelen magára és a környezetére is. Nemi életünk már nincs, mert nem hajlandó legalább megrítkítani magát alul. Én sajnos gusztustalannak tartom . Van hogy meg van 2-3 hónapot szex nélkül is. Körmei a lábán olyan hosszúak voltak múltkor mint egy csöves nem. Ahol lakik, 2-3 évente ha kitakarít Ja, amúgy ragad minden és lógnak a pókhálók a falon meg az abba bebábozódott nyavaják.
- unalmas, nincs közös témánk
- tojik bele a tanulásba, állandóan a részmunka ideje az élete
- követeli hogy 0-24-ben együtt legyünk , szinte már hivasban élünk
- nem mer sehol se kiállni magáért és rajtam vezeti le
- elkényeztett, a családja 1000-rel pénzeli , de rajtam követelőzik. Én voltam olyan hülye, hogy 400 ezer forintot adtam neki az egyik utazására. Egyetem mellet én is dolgozom, de mégis nagyon nagy pénz egy diáknak.
- a családja is kezd már a nyakamra szállni, de nem értik meg hogy még tanulok
- ha meglátogatom őket, senki hozzam se szól. Ha próbálok kommunikálni leraznak. Utálok a szüleihez is menni
- hobbi vagy elfoglaltsága
- kezdem úgy erezni hogy ki akarok lépni, állandóan már csak azon jár az eszem, milyen jó lenne egy másik lánnyal .
- már rájött hogy nem működik nálam, de régen szokása volt a lelki terror olyan apró dolgokért is , ha pl nem mostam meg a fogam. Komoly, nem viccelek
Összefoglalva : lusta, igénytelen , onzo, követelőző , amibe én belefáradtam
Takaritasbol nem el meg.
A szortelenites : ssjnos vagy van ra igenye vkinek vagy nincs.
Csaladjahoz ne menj. Hivatkozz munkara mindig.
8.
De azért írtál párat... Irónia?
#9!
Konkrétan nem írtam semmilyen választ a kérdésre nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!