Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van nárcisztikusnak, bántalmazónak, sőt, konkrétan a sátánnak lehordva az a férfi, aki a párja önbizalmát támadja?
Holott a tapasztalataim szerint a legtöbb esetben nem ez az ok áll mögötte.
Hanem az hogy a legtöbbünk már megtapasztalta azt hogy milyen is az amikor egy nőnek felpumpálják az önbizalmát és elkezd kicsit csinosabban öltözködni, edzeni, stb. Hirtelen elszáll, kilő mint a rakéta és elkezd gondolkodni hogy kinyílt neki a világ, lehet hogy megkaphat sokkal jobb pasikat mint a párja és dobbant. Legalább 10 ismerősömmel, barátommal is megtörtént ez és velem is.
Éppen ezért ha a nő önbizalmát kicsit visszahúzza a párja azt a legtöbbször azért teszi mert szereti, vele akar maradni, szeretné megőrizni az egészséges dinamikát, szeretne családot, egészséges családi életet stb. Csak a mai világ teljesen ez ellen dolgozik, nőknek az önbizalompumpálás egész tárháza elérhető és még olyan sok energiát sem kell belefektetni. Ha még fektet is (pl. látványos eredményekkel járó edzés) akkor 0 esély van arra hogy azzal a férfival marad akinek ő már a "nagy változása" előtt is kellett, ezáltal kvázi 0 lesz a szemében.
Fáj hogy nem bókolhatok ész nélkül a szerelmemnek, szerintem a legtöbb férfi ezzel így van. De miért elképzelhetetlen hogy ez szükséges sajnos és nem vagyunk ettől szemetek, disznók, nárcisztikusak, bántalmazók, potenciális nőverők meg akármik?
Tök mindegy, öcsém, milyen okból támadod valaki önbizalmát, az sehogy se lehet valid. Gyalázat, amit művel a fajtád. A nők nem az önbizalmuk miatt menekülnek tőletek, hanem a jellemetek (?) miatt.
F
Ezt én is észrevettem legutóbb egy depis lányon segítettem elkezdtem biztatni stb, edzeni kezdett sokkal szebbé vált és elhagyott ezekután arra hivatkozva hogy hiányoznak érzelmek, lapos vagyok.
Eleinte pedig imádott rajongott értem hogy ilyen férfinak csak egy tökéletes lány lehet elég jó, dicsértem stb és lett önbizalma ez lett a vesztem.
Soha többet lefogom húzni ezentúl a lányokat
#6 Okés, de akkor legyél korrekt, és közöld ezt velük az első randin.
Remélem nem lesz senkid.
"kicsit visszahúzza a párja azt a legtöbbször azért teszi mert szereti"
Az nincs meg neked, hogy ez nem szeretet.
Hírből se ismered a szeretetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!