Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van nárcisztikusnak, bántalmazónak, sőt, konkrétan a sátánnak lehordva az a férfi, aki a párja önbizalmát támadja?
Holott a tapasztalataim szerint a legtöbb esetben nem ez az ok áll mögötte.
Hanem az hogy a legtöbbünk már megtapasztalta azt hogy milyen is az amikor egy nőnek felpumpálják az önbizalmát és elkezd kicsit csinosabban öltözködni, edzeni, stb. Hirtelen elszáll, kilő mint a rakéta és elkezd gondolkodni hogy kinyílt neki a világ, lehet hogy megkaphat sokkal jobb pasikat mint a párja és dobbant. Legalább 10 ismerősömmel, barátommal is megtörtént ez és velem is.
Éppen ezért ha a nő önbizalmát kicsit visszahúzza a párja azt a legtöbbször azért teszi mert szereti, vele akar maradni, szeretné megőrizni az egészséges dinamikát, szeretne családot, egészséges családi életet stb. Csak a mai világ teljesen ez ellen dolgozik, nőknek az önbizalompumpálás egész tárháza elérhető és még olyan sok energiát sem kell belefektetni. Ha még fektet is (pl. látványos eredményekkel járó edzés) akkor 0 esély van arra hogy azzal a férfival marad akinek ő már a "nagy változása" előtt is kellett, ezáltal kvázi 0 lesz a szemében.
Fáj hogy nem bókolhatok ész nélkül a szerelmemnek, szerintem a legtöbb férfi ezzel így van. De miért elképzelhetetlen hogy ez szükséges sajnos és nem vagyunk ettől szemetek, disznók, nárcisztikusak, bántalmazók, potenciális nőverők meg akármik?
6-os vagyok
Nyilvan nem fogom elárulni senkinek, titkon fogom lehúzni lány önbizalmát. Hogy velem maradjon legközelebb
11: De a lány észreveszi, és lelép.
"Legalább 10 ismerősömmel, barátommal is megtörtént ez és velem is."
"Éppen ezért ha a nő önbizalmát kicsit visszahúzza a párja azt a legtöbbször azért teszi mert szereti,"
Bsznám ki az ilyen agyament barmokat!
6os és Kérdező
Az nem merült fel, hogy esetleg... te is fejlődj?
Komolyan az számotokra az "egészséges dinamika" hogy a csaj szorong, nincs önbizalma, a pasi meg manipulálja?
Milyen beteg állatok vagytok már?
És ne takarózzunk azzal, hogy azért teszi, mert szereti. Ez birtoklás, köze sincs a szeretethez.
Ez az egész annyiról szól, hogy a lány elkezd fejlődni, a csávó meg csak ül és bssza a rezet és lemarad mint a tök. Ha fejlődnél te is, eszébe sem jutna, hogy elhagyjon, hiszen együtt haladtok fölfelé. Ehelyett te le akarod húzni.
A szeretet nem rombol. Ez viszont nettó rombolás, pusztítás.
Párkapcsolatból, mepátibáól nullák vagytok. Én szégyellem magamat, hogy ti férfinak mondjátok magatokat.
F29
Az exemre emlékeztetsz, kérdező. (Előre szólok, gyűlölöm az exemet.)
Ugyanezt csinálta velem, amit te. Egy évet voltunk együtt, de ez alatt állandóan lehúzta az önbizalmamat és a végén már úgy voltam vele, hogy nála jobbal úgyse lehetek. Nem érdemlek jobbat. Amikor elmeséltem neki, hogy szeretnék majd író lenni, az arcomba nevetett. Amikor a hobbijaimról vagy utazásaimról beszéltem volna, csak leintett. Amikor a szexre került a sor, természetesnek vette, hogy az ő élvezete előrébb való. Örökké hálás leszek a barátnőimnek, amiért kihúztak abból a pöcegödörből, ahova amiatt a senki miatt lesüllyedtem.
A mostani párom (öt éve vagyunk együtt) a teljes ellentétje. Mindenben támogat és naponta hallok tőle valamilyen bókot és tudod, hogy mi a legszebb a dologban? Hogy viszonzott, hiszen én is támogatom mindenben, én is bókolok neki (és a mai napig képes tőle olyan aranyosan elpirulni). Nem kinevetett az írói álmaim miatt, hanem ott volt, amikor valóra váltak. Nem untatták a hobbijaim és utazásaim, hanem partner bennük. Nem szexjátékként használ, hanem mint szenvedélyes partnert.
Egy kapcsolat alapja az őszinteség, a másik bíztatása, hiszen részben azért is vagytok együtt, hogy együtt többek és jobbak legyetek. A soraidat olvasva nem csak az exem jutott eszembe, hanem az is, hogy az ilyen férgek mennyire alávalók lelkileg, valamint hogy mennyire értéktelenek emberileg. Gyávák vagytok, amiért nem mertek magatokon javítani és ehelyett mást húztok le. Emberi hulladékok, akik örömmel bántalmaznak lelkileg másokat a saját komplexusaik miatt.
26/N
Én egy akaratos, makacs, lázadó szellemű ember voltam mindig, örökre az is maradok.
Nálam ezzel a csesztetéssel, baszogatással csak az ELLENKEZŐJÉT lehet elérni.Lehúznád az önbizalmam?Akkor annál nagyobb lesz a pofám, a te életed meg tönkreteszem, és eldoblak mint egy taknyos zsepit.
Tudnám még sorolni a példákat, de kezded érteni szerintem.
Egészséges lelkületű emberekre nem hat a bántalmazás, manipuláció, nem is viselik el.
"Éppen ezért ha a nő önbizalmát kicsit visszahúzza a párja azt a legtöbbször azért teszi mert szereti"
NEM, aki ilyet csinál annak a leghalványabb sejtelme sincs arról, hogy mi az a szeretet. Normális kapcsolatban a felek építik egymást, mármint felfelé, nem azon vannak, hogyan tudják lehúzni a másikat a saját szánalmas szintjükre. Az ilyet úgy kivágnám, hogy pislogni nem lenne ideje.
11 Nem mindenki annyira ostoba és megkeseredett, mint te, nem tudsz te senkit "titokban" lehúzni, normális nő ugyanis, amint rájön mit művelsz, már repülsz is, nagyon helyesen. Az ilyen remélem örökre egyedül marad, nem érdemli meg, hogy bárki is időt pazaroljon rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!