Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
?Nekem még nincs jogsim de nem is akarom letenni mert felek vezetni egyszer volt autóbalesetem és a párom konkrétan annyit tesz értem h ha jön haza a munkából mivel útba esik neki, hogy megáll jön értem ezért megáll meg útba esik neki haza vinnie is.
Hát ha útba esik neki tényleg nem nagy kunszt.
Mondjuk ezentúl nem készítenek neki kaját és ha megkerdezne az lenne a válaszom, hogy te se torodsz velem akkor én miért tegyem? És ha nem veszi észre magát akkor elhagynam.
6.
Pontosan. Mindenki végezzen magának mindent, ez így volna helyes.
Ezt most nem egészen értem, azt írtad, hogy hazafelé útba esik neki a munkahelyed(?) ezért haza tud dobni, ha úgy van. De aztán meg azt írod, hogy szólsz neki, hogy jöjjön ki eléd a buszmegállóba... Most akkor útba esik neki vagy nem?
Illetve, ha munka után érted megy, akkor legalább egy időben végeztek vagy várnia kell rád?
A barátom még a haverjait is viszi mindenhova meg a szuleit meg engem is. Zenét is hallgatunk bulizunk is a kocsiban.
Soha nem ertettem minek van autoja smucigoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!