Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyógyezer, szexuális vágy ellen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyezer, szexuális vágy ellen?

Figyelt kérdés
Létezik gyógyszer szexuális vágy csökkentésére? Ha igen, ajánlanátok is? Xanaxal próbálkoztam, de csak álmosabb lettem tőle, és alig bírtam a munkámra koncentrálni. Sok pénzzel dolgozom, nem szerencsés, ha hibázok, igy azt abbahagytam. Nem bírom már tovább, hogy kb. könyörögnöm kell azért, hogy "valami" legyen...Már nem is teszem, mert, iszonyuan megalázó már számomra. Pedig, ha véletlenül kezdemenyezek, akkor néha nagynehezen van valami, de akkor is az jár a fejemben, hogy tuti nem is akarja igazán, csak "kikenyszerítettem". Külsőm, súlyom nem változott mióta együtt vagyunk. (Megcsalás nem opció)

szept. 22. 11:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10

Köszi,

Sajna vényköteles. (Ahogy most utána olvastam, szinte csak olyan van)

szept. 22. 14:20
 12/16 anonim ***** válasza:
60%
Persze, hogy az, pszichiáter felírja. Csak ne azt mondd neki, hogy a libidó ellen kell.
szept. 22. 15:37
 13/16 Senior Séf ***** válasza:
A szexuális vágyat nem elfojtani,hanem megélni kell, AMÍG EGYÁLTALÁN VAN!
szept. 25. 18:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Baszod, a xanax az nem antidepresszáns. Hát ilyen alacsonyan van az iq?

Menj el egy pszichiáterhez, az majd megmondja.

szept. 26. 08:17
 15/16 A kérdező kommentje:

14

De nem is arra kell, hanem, hogy ne kivanjam az együttleter..

szept. 26. 11:11
 16/16 anonim ***** válasza:

Akkor miért szedsz szorongásgátlót? Rá akarsz szokni?

Megírták korábban, vannak antidepresszánsok, aminek ez a mellékhatása.

Nem itt kell tanácsot kérbi, hanem elmenni a pszichiáterhez. Ingyen van.

De elmegyógyszereket szedni össze vissza, csak hogy ne sajogjon a heréd öregem olyan alacsony szintű szellemi szinvonalra utal, hogy leírni nem tudom.

szept. 26. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!