Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiábavaló küzdeni a felrelepes ellen?
Ha meg salt fél vagy, akkor igen. Aki meg akar csalni, meg fog.
Ha pedig csaló vagy, akkor eldöntötted, hogy félrelépsz, csak egy alkalomra vársz. Az ilyen embereknek nincs úgyse elég akaraterejük.
Érdekes nekem a megcsalás lenne nehezebb, meg magamra erőltetett kín, "erőszak", hogy nem azzal(a parommal) vagyok, akivel akarok lenni.
Meg kell válogatni a parunjat és azzal járni aki kell és nem azzal aki mellett vergődsz csak.
En ugy lennék vele hogy mellettem ne szenvedjen senki szabad ember nem kellenek klyanok az eletembe akiknek kínzás az hogy velem van nem mással. Pff.
Ezek azt csinálják hogy összejönnek valakivel aztán rádobják azt a szerepet mintha az életük megrontója lenne aki szereti, meg az elvenné a szabadságukat. Kreálnak maguknak egy szenvedést a kapcsolatba ahhoz, hogy egy 3.at d.ghasson és felmentse magát.
Ezek ilyen mátrixban élnek.
De azt se hagynák hogy akkor a párjuk mehessen, és azzal lehessen aki rá izgul és szereti. Hanem ők lenézik csalják is meg hazudnak is neki.
#8 jártam úgy, hogy a férjem rommá csalt hónapokon keresztül, majd közölte, hogy a szeretőjével akar lenni.
Már pár hónapja külön éltünk, ő a nőjével volt, közben intéződtek a papírok a gyerek körül is, amikor találkoztam egy férfi ismerősömmel. Erre valahogy rájött, utána hetekig minden nap lek*rvázott és mondta, hogy akkor takarodjak dugni. Aztán újra akarta kezdeni velem, tepert nagyon, nehogy véletlenül mással legyek.... Nevetséges, nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!