Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm megcsal? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm megcsal? Hogy járjak ennek a végére?

Figyelt kérdés

Lassan két éve élünk együtt. Mostanában feltűnt, hogy vannak szexi fehérneműi, de sosem látom, hogy hordaná. Néha felbukkannak a szennyesben, a szárítón, de rajta soha nem látom. Más nő nincs a házban, az ő mérete, én nyilván nem hordok ilyeneket.

Szóval ez nagyon fura.

Naponta szexelünk, igazából rendben is van a szexuális életünk, ő is kezdeményező. Mondjuk egy ideje már nem vagyunk túl spontának a hétköznapokban(csak hétvégén), többnyire zuhany után fekszünk le. A kedvemért soha nem vesz fel szexi fehérneműt, ami nem baj, annyira nem hiányzik, a kis pamut, semmi érdekes fazon, semmi csipke, semmi extra fehérneműiben is nagyon tetszik, csak olyan furcsa ez az egész.

Semmi nem változott a kapcsolatunkban a rossz irányba. Vannak közös programjaink, ugyanúgy törődöm vele, mint eleinte, és ez kölcsönös.

Igazából a szexi fehérneműkön kívül semmi gyanúsat nem látok. Nem vonul el chatelni, nem tűnik el random. Igazából boldog, amikor otthon végre találkozunk, ölelget.

Nem akarom gyanúsítgatni, mert amúgy minden rendben van, és csak a fehérneműire alapozom a feltételezésemet, de ez nem hagy egyszerűen nyugodni.

szept. 21. 22:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
25%

Ha a parom elott nem mutatkozok azexi fehernemuben akkor valazeg mas elott sem...

Irta a kerdezo, hogy minden nap van szex es jo is. Porgos a munkahelye nincs ido szexelgetni utana hazamegy. A 3perces csak a pasinak jo nem az esete a szexben. A lany a minosegi szexet igenyli. Ha baratnoik az ritka es tenyleg ott van.

Ezek mellet hogyan megis ???

Jo hogy mar nem a reggel kv helyett kakaon akad ki a valaszolok tobsege.

szept. 23. 16:28
 22/27 anonim ***** válasza:
Mi lett végül, Kérdező? Rákérdeztél?
szept. 23. 17:45
 23/27 A kérdező kommentje:

#21 Átlag heti kétszer talizik a barátnőivel. Nem csekkolom le, hogy tényleg odamegy-e. Hetente meg 5-6 napi szexi fehérneműt látok a szárítón/a szennyesbe. Tehát többet, mint amennyiszer elmegy valahová a barátnőivel.

#22 Rájérdeztem, de azt mondja, hogy ő csak szégyenlős, nem mer ilyenekben mutatkozni előttem.

szept. 23. 22:29
 24/27 gergelice16 ***** válasza:
Akkor szerintem higgy neki. Szerintem igazat mond. Meg amúgy is jobb, ha megbízol benne, mert különben tönkremegy a kapcsolat, akár megcsal, akár nem.
szept. 24. 08:49
 25/27 anonim ***** válasza:
35%
Pszichológiai eset, vidd el pszichológushoz.
szept. 27. 06:59
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Inkabb a kerdezonek kellene elmennie ...
szept. 27. 15:22
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a barátnői cuccait mossa, hogy ne nekik kelljen otthon?
okt. 23. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!