Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónapja nincs szex a barátnőmmel pedig én próbálkozok de ő mindig kitalál valamit hogy mi bajavan. Nem értem. Mindig azt mondja fáradt. De a telefonon örökké írogat valakivel. Úgy érzem megcsal?! 44F,28N
Így jár aki kvázi a lányát tologatja. Te vagy neki az anyagi biztonság a másik bika meg a kielégülés.
Bocs, de nem tudlak sajnálni.
Kérdés és indoklás nélkül kivágni, mint a taknyot.
32/f
Egy 28 éves nő, talál nálad jobb férfit is. Elvégre megis csak 44 éves vagy.
Amikor ő szép középkorú nő lessz, akkor te már impotens vénember leszel.
Egyáltalán nem biztos hogy le is fekszik valakivel, de az biztos, hogy érzelmileg már eltávolodott.
Alapvetően a nők és a férfiak között nagy különbségek vannak.
9-es. Ennyit minek vesződni? Ráadásul még az adatvédelmi és személyes jogait is megsérted, amiért akár még a bíróságon is felelned kell, ha a nő feljelent.
Ugyan már, egyszerűen férfiasan be kell látni, hogy ennyi volt. Oké, előtte letisztáznám az őszinteség égisze alatt, hogy hányadán állunk. Ha menthető és mindkét fél akarja még a kapcsolatot, akkor megpróbálnám, de ha nem, akkor emelt fővel ÉN lépnék ki belőle. Az élet túl rövid ahhoz, hogy akár hónapokat, éveket elpazaroljunk belőle. ÖNBIZALOM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!